V sobotu 22. apríla 2023 sa v malebnom prostredí Holíčského zámku uskutoční slávnostné otvorenie turistickej sezóny s názvom Vivat Holíč. Návštevníci sa môžu tešiť na bohatý program plný histórie, hudby, tancov a zábavy. Informuje o tom mesto Holíč na webovej stránke.

Okolo zámku prejde historický sprievod, počas dňa vystúpi Dobový C. a K. orchester, ktorý zahraje skladby z obdobia cisárskej monarchie, a tiež návštevníkov čaká vystúpenie súboru Reminiscencie, ktorý predvedie ukážky historickej hudby a tanca.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Návštevníci sa môžu tešiť aj na lovecký turnaj na koňoch, ktorý ukáže zručnosti a odvahu jazdcov pri súťažiach. Počas podujatia nebudú chýbať ani sokoliari, ktorí predstavia dravé vtáky a ukážu ich lovecké schopnosti, a tiež sa predvedú trubači s dobovými hudobnými nástrojmi.

Vivat Holíč ponúka jedinečnú príležitosť ponoriť sa do histórie a užiť si deň plný zábavy a kultúry v nádhernom prostredí Holíčského zámku. Nezmeškajte túto príležitosť a príďte si užiť slávnostné otvorenie turistickej sezóny v Holíči.

Program podujatia


.

BM: Festival Záhrad