Chcete sa cítiť sebaisto, a pritom vyčnievať z davu? Červené lodičky sú presne to, čo vám môže pomôcť! Táto farba je jednou z najvýraznejších a je tak vyhľadávaná, pretože dokáže zvýrazniť váš outfit až na iný level. Ženy, ktoré nosia červenú farbu priťahujú mužskú pozornosť viac ako dámy nosiace iné farby. Ak máte radi výzvy, ale neviete si rady, ako nosiť červené lodičky, nemusíte sa obávať. V tomto článku sa dozviete, ako okoreniť svoj štýl a zaradiť červený akcent do svojho šatníka.

Ako vybrať správne červené lodičky pre váš štýl

Pri výbere správneho modelu lodičiek pre vás, je dôležité zohľadniť niekoľko faktorov. Najprv si musíte ujasniť, aké červené lodičky sa k vám budú hodiť najviac – odvážne, jemné, extravagantné alebo klasické. Potom si zvoľte správnu farbu červenej, ktorá bude lichotiť vašej postave a zodpovedá vašim módnym preferenciám. Existuje mnoho odtieňov červenej, ktoré sa líšia farbou a intenzitou. Pre rozhodnutie o správnej farbe je vhodné zohľadniť aj typ pleti, farbu vlasov a oblečenie, ktoré chcete s lodičkami nosiť. V neposlednom rade sa treba rozhodnúť aj pre vhodnú veľkosť, ktorá by mala byť pohodlná a umožniť pohyb. Výber správnych červených lodičiek môže zvýrazniť vaše jedinečné štýlové prednosti a sám o sebe môže byť zábavnou a kreatívnou skúsenosťou.

Ako kombinovať červené lodičky s rôznymi outfitmi

Ak máte v šatníku červené lodičky, môžete s nimi vytvoriť veľa zaujímavých outfitov. S čiernymi nohavicami a bielou košeľou môžete vytvoriť klasický a elegantný look. S džínsovou bundou a bledo bežovým topom dokážete spárovať lodičky aj s niečím menej formálnym. Ak hľadáte netradičnejšiu kombináciu, skúste červené lodičky zladiť s ružovou sukňou a bielou blúzkou. Ak chcete vytvoriť vzhľad sústredený len na vaše topánky, môžete začať jednoduchým jednoliatym outfitom. Veľmi trendy je aj monochromatický look, a teda celá odetá do červenej. Tento outfit spojí vašu obuv s farebnými prvkami na vašom oblečení a dodá vám extravagatné vystupovanie. Dobre vyniknú ak ku plášťom či kabátom v prechodnom období. Nezabudnite s k nim doladiť aj detaily v podobe rúžu na pery či laku na nechty.

Najlepšie príležitosti na nosenie červených lodičiek

Červené lodičky sú skvelým doplnkom k viacerým outfitom. Najlepšie sa hodia na spoločenské a formálne príležitosti, ako sú svadby, plesy alebo firemné večierky. Priestor na ich nosenie sa však neskončí len v tejto oblasti. Červené lodičky môžete skombinovať aj s bežnými outfitmi pre denné nosenie, ak vám nevadí nejaký ten extravagantný prvok v obliekaní. Experimentujte a vyskúšajte ich napríklad s rifľovou sukňou alebo s džínsovými nohavicami. Skvelým riešením sú červené lodičky so špicatou špičkou, ktoré môžu totiž postaviť každý outfit na úroveň elegantného štýlu. Vždy záleží na príležitosti a na vašom vkuse.

Ak hľadáte kvalitnú a nadčasovú obuv, navštívte predajne CCC. Či už osobne alebo kliknite na eshop www.ccc.eu/sk a nakupujte za skvelé ceny. Zo širokého sortimentu dámskych lodičiek si zaručene vyberiete.


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

BM: Ustekana sobota