V zápase tabuľkových susedov by v prípade svojho víťazstva Gbely svojho súpera preskočili.

 

ZsFZ 4. liga 21. kolo
Nafta Gbely – Levice 5:1 (1:1)

Góly: 12., 58. N. Mihál, 49., 84. D. Nemec, 70. D. Smolinský – 22. T. Hlaváčik.

Rozh. Hulínek, Pavlovič, Palkovič. ŽK 0:0.

Gbely: P. Ravas – Caltík, Rosa (73. Rehák), Neoveský, Mihál, Ligás Mráz (77. Ligás), Bohun, Pribyla (71. L. Ravas), Žáček, Smolinský (71. Chanečka), Nemec, tréner Adam Ambra.

Začali aktívne a už v 12. min. ich dostal do vedenia Noro Mihál – 1:0. Hostia však svoju kožu nemienili ľahko pustiť a už o desať minút prekonal Petra Ravasa v domácej bráne Hlaváčik – 1:1. Napriek snahe obidvoch súperov sa do prestávky sotva priemerný zápas a skóre sa už nemenilo. Vstup do druhého polčasu vyšiel lepšie domácim. Zo šatní vybehli s evidentnou snahou rozhodnúť zápas vo svoj prospech. Už v 49. min. dostal Gbely opäť do vedenia kapitán mužstva Dominik Nemec a po hodine hry svojim druhým gólom zvýšil Mihál už na 3:1. Hostia ostali týmto stavom zaskočení a domáci naďalej dobíjali ich bránu. V 70. min. po ďalšom góle Dominika Smolinskébo bolo už 4:1 a definitívne K. O. dal súperovi šesť minút pred koncom svojim druhým gólom  Dominik Nemec – 5:1.

Záhorácke rádio 2024 01

Adam Ambra, tréner TJ Nafta: „Bol to zápas dvoch rozdielnych polčasov. V prvom sme hrali sme bez nasadenia, naša hra nespĺňala kritéria 4. ligy. Cez polčas bolo v šatni dusno a zrejme to pomohlo. Do 2. polčasu už vstúpili „iné“ Gbely. Boli sme dominantným mužstvom, výsledkom boli naše štyri góly. Chlapci ukázali, že futbal hrať vedia, získali sme dôležité tri body.”

Ďalšie zápasy: Lehota – FC Nitra 3:0, Marcelová – Pata 0:2, Hurbanovo – Boleráz 1:0, Kozárovce – Led. Rovne 2:1, Jasl. Bohunice – Trebatice 2:0, Gabčíkovo – Kolárovo 3:1, Imeľ – FC ViOn B 0:2.

Dohrávka: Gabčíkovo – J. Bohunice 19.4.

 

Ďalší program: 22.4. o 15 h Kolárovo – Gbely.


.

BM: Ustekana sobota