Zdieľané kolobežky sa stali súčasťou mnohých slovenských miest, avšak v tejto sezóne v niektorých mestách nebudú dostupné kolobežky spoločnosti Bolt. Jedným z miest, kde kolobežky Bolt končia je aj Holíč.

foto Bolt.eu

Podľa Petra Mesarča, country managera spoločnosti Bolt, v niektorých mestách dočasne pozastavujú prevádzku z rôznych dôvodov. “Jedným z nich je aj celková zmena stratégie spoločnosti Bolt v rámci strednej Európy,” uviedol Mesarč pre spravodajský portál Dnes24. Spoločnosť verí, že sa im v budúcnosti podarí do týchto miest zdieľané elektrické kolobežky vrátiť.

Mesarč tiež dodal: “Rozhodne ostávame pôsobiť v Európe, veď len minulý rok počas hlavnej sezóny používatelia v Európe absolvovali na našich kolobežkách dvakrát viac jázd ako v predchádzajúcom roku. Kým v roku 2021 boli zelené kolobežky k dispozícii v 170 európskych mestách, teraz sú už v 260-ich.”

Pálfyovci Knihy.Zahori

Okrem Holíča nebudú kolobežky Bolt dostupné ani v Banskej Bystrici, Bojniciach, Galante, Hlohovci, Košiciach, Martine, Poprade, Prešove, Prievidzi, Zvolene a v Žiline.

Novú sezónu Bolt aktuálne začína v piatich mestách, a to v Bratislave, Nitre, Trnave, Trenčíne a Piešťanoch.

Zdroj: Dnes24.sk


.

BM: Ustekana sobota