Ste pripravení na nezabudnuteľný zážitok? Už v sobotu (22.4.) sa legenda českej hudby, kapela BUTY, po prvýkrát vydáva do Skalice odohrať koncert plný svojich najväčších hitov. Pripravte sa na jedinečnú atmosféru, ktorú prináša táto nadčasová kapela z Moravy.

BUTY sú v hudobnom svete aktívne už od roku 1986 a za ten čas si vydobyli množstvo ocenení a úspechov. Sú autormi 8 albumov, z ktorých mnohé skladby zostali nezabudnuteľnými a dodnes nás bavia v rádiách. Kapela BUTY je výnimočná svojou originalitou a inovatívnym prístupom k hudbe, vo svojich skladbách kombinuje  prvky folklóru, rocku, popu a alternatívy, čím vytvára svoj nezameniteľný štýl.

Macek Knihy.Zahori

Koncert sa uskutoční v Orlovni Skalica dňa 22. apríla 2023 o 20:00. Na koncerte sa môžete tešiť na približne 120 minút živej hudby.Samozrejme nebudú chýbať časom overené hity, ako Nad stádem koní, Mám jednu ruku dlouhou, Jednou ráno, Trumpeta a ďalšie skvelé songy, ako Krtek, Vrána a mnohé iné.

Ako hosť sa v Skalici predstaví aj takmer domáca kapela Velká Svačina, ktorá príjemne doplní hudobný zážitok tohto večera.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť legendárnu českú kapelu BUTY naživo v Skalici. Pozvite svojich priateľov a príďte si spolu užiť večer plný skvelej hudby a neopakovateľnej atmosféry!

Vstupenky na koncert BUTY v predaji na tootoot.fm.


.
Toto je čítané

Letnú sezónu otvorí podujatie Vivat Holíč

Podujatie Vivat Holíč sa uskutoční 20. apríla na Holíčskom zámku a prinesie…

BM: Ustekana sobota