Po zimnom spánku sa začalo všetko prebúdzať a prišla Jar. Rozkvitli stromy, kvety, začali spievať vtáčiky a prišli aj nepoučiteľní ľudia. Po každodennej prechádzke po lese sa nestačím čudovať, čoho všetkého sú ľudia schopní. Preto som sa rozhodla pomôcť našim lesom, nášmu okoliu, ale aj ľuďom, nie len formou čistenia lesov. Prišla som s nápadom usporiadať “Blší trh”.


Chcem týmto vyzvať všetkých ľudí, ktorí majú doma nepotrebné veci, (textil – len opraný a vyžehlený),  topánky, bižutériu, hračky, prípadne niečo, čo sami vyrábate, aby ste to dňa 4.6.2011 priniesli na Obecný úrad v Moravskom Sv. Jáne v čase od 9,00 – 14,00 hod. Tieto veci sa následne budú predávať na jarmoku v stánku “Blešák” za symbolické ceny pre ľudí, ktorým sa to môže zísť. Výťažok z predaja darujeme Materskej škole v Moravskom Svätom Jáne. V stánku sa budú predávať aj výtvory našich detí zo škôlky. Veci, ktoré sa nepredajú, budú zlikvidované, budú darované charite.

Týmto chcem upozorniť a dosiahnuť to, aby ľudia nepotrebné veci nevyvážali do lesov, ale pomohli týmto ľuďom, ktorí si drahé veci nemôžu dovoliť a zároveň tak prispieť našim deťom na potrebné veci do ich škôlky.

Silvia Stupavská


.