Dámsky overal je viac ako len klasický kúsok nosený na pracovné stretnutia alebo do kancelárie. Dámske overaly sa stali štýlovým a elegantným oblečením vhodným na rôzne príležitosti. Ak chcete prekročiť obvyklé hranice a ukázať svoj štýl a sebavedomie, môžete zvážiť nasledujúce trendy a tipy na to, ako módne nosiť dámsky overal bez ohľadu na príležitosť.

foto EnvatoElements

Pracovné stretnutie i spoločenská udalosť

Klasický dámsky overal je stále obľúbenou voľbou do práce alebo dôležité obchodné rokovania. Zvoľte si tmavší odtieň overalu, ako je čierna, tmavomodrá alebo sivá. Môžete ho kombinovať so svetlým sakom s dlhým rukávom a farebnými šperkami pre sofistikovaný a profesionálny vzhľad. Doplnky, ako napríklad kabelka a topánky, by mali byť jednoduché a elegantné.

Dámsky overal môže byť skvelou voľbou aj pre večerné spoločenské udalosti, ako sú rôzne oslavy, plesy alebo gala večere. Tu sa môžete odvážiť zvoliť aj zaujímavejšie kúsky a výraznejšie farebné odtiene, ako napríklad ružovú, červenú alebo zlatú. Skombinujte ho so šperkami s kamienkami, vysokými podpätkami a elegantnou kabelkou. Môžete sa tiež rozhodnúť pre overal s lesklými detailmi alebo šifónovým topom, aby ste dodali svojmu vzhľadu viac glamúru a elegancie. Skvelé kúsky ponúka napríklad Michael Kors alebo Liu Jo móda.

Na každý deň i na voľný čas

Dámsky overal nemusí byť určený len pre formálne príležitosti, ale môže byť vhodný aj pre denné neformálne udalosti. Napríklad na obed s priateľmi alebo na rodinnú oslavu môžete zvoliť dámsky overal v svetlejšom odtieni, ako je biela, svetlo modrá alebo dokonca pastelové farby. Môžete ho skombinovať s jednoduchými topánkami na podpätku alebo mokasínami pre pohodlný a štýlový denný vzhľad. Môžete mu pridať aj športový nádych teniskami a denimovou bundou. Možností je naozaj veľa!

foto answear.sk

Dámsky overal môže byť aj ideálnym oblečením na voľný čas. Môžete totiž byť štýlová a zároveň sa cítiť pohodlne. Zvoľte si voľnejší a pohodlnejší strih overalu, napríklad oversized kúsok alebo overal s nohavicami s voľným strihom. Môžete ho skombinovať s jednoduchým klobúkom, teniskami a denimovou bundou. Alebo si tiež môžete zvoliť dámsky overal z prírodných materiálov, ako je ľan či bavlna, v ktorom sa v lete budete cítiť ležérne a pohodlne.

Ideálny kúsok na svadbu a na rôzne iné príležitosti

Dámsky overal môže byť vhodnou voľbou aj na svadobné udalosti, najmä ak sa jedná o svadbu v meste alebo s neformálnou témou. Tu môžete zvoliť dámsky overal v príjemných pastelových farbách alebo vo výrazných farbách, ktoré sa hodia k sezónnym trendom. Môžete ho skombinovať s delikátnymi šperkami, topánkami na podpätku alebo sandálmi a elegantnou kabelkou. Nebojte sa tiež zvoliť si overal s originálnymi detailmi, ako sú volány, záhyby alebo kvetinové potlače.

Okrem vyššie uvedených príležitostí je dámsky overal vhodný aj pre rôzne iné príležitosti, ako sú napríklad konferencie, vernisáže alebo iné spoločenské udalosti. Dôležité je vždy zvoliť vhodný strih, farbu a doplnky podľa charakteru a dress kódu danej príležitosti. Ak hľadáte naozaj štýlové kúsky, ktoré vám pomôžu zažiariť za každých okolností, hľadajte váš nový overal na Answear.sk. Vybrať si tu môžete z mnohých značkových kúskov v rôznom štýle a farebnosti.


.

BM: Ustekana sobota