Projekt Vilky Hradište predstavuje unikátne domy, ktoré aktuálne viete získať za výborné ceny. Preskúmajte výhody, ktoré v sebe spája moderné bývanie a obec Hradište pod Vrátnom.

4-izbové novostavby v Hradišti pod Vrátnom
4 izbové domy v projekte Vilky Hradište sú stavané z pálenej tehly, majú podlahové teplovodné kúrenie a plynový kotol na ohrev vody. Každý dom má zastavanú plochu 67,3m2 a celkovú obytnú plochu až 114,5m2 vďaka dvom poschodím.

Architektúra domov je výnimočná najmä vďaka svojim skoseným strechám. Tie poskytujú interiéru omnoho väčší pocit priestoru, prirodzené presvetlenie a samozrejme vysoké stropy.

Projekt je šitý na mieru ľuďom, ktorí uprednostňujú modernú a nadčasovú architektúru a trávia čas radšej vo voľnej prírode, ako pri údržbe veľkej záhrady.

Ceny domov v projekte Vilky Hradište začínajú od 159 000 eur a odvíjajú sa od veľkosti pozemku (od 227 až do 550m2). Kúpou domu však majiteľ získa aj na mieru vypracovaný projekt na okrasnú záhradu od profi záhradného architekta a ešte jeden bonus zdarma, ktorý nájdete v detaile ponuky realitnej kancelárie.

Bývanie v Hradišti pod Vrátnom
Pre tých z vás, ktorí Hradište nepoznáte alebo ste tadiaľ iba prechádzali, obec Hradište pod Vrátnom ponúka svojim obyvateľom základné služby ako školy, poštu, obchody, reštaurácie, detské ihrisko, fitnes ihrisko, knižnicu alebo kostol.

Poloha obce vám však vie priniesť nielen pokojné prostredie, ale aj výbornú dostupnosť do okolitých miest ako Brezová pod Bradlom, Senica, Trnava, Myjava a Piešťany.

Páči sa vám predstava aktívneho životného štýlu, prechádzok Malými Karpatmi, turistík či cykloturistík na Mohylu Milana Rastislava Štefánika alebo hubárčenia? Či ste jednoducho z okolia Hradišťa a hľadáte bývanie na dedine, no bez potrebnej rekonštrukcie? Potom Vilky Hradište môžu byť vaším novým domovom alebo rekreačným útočiskom.


.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota