Dopravná nehoda v Šaštíne, Hradišti pod Vrátnom a Senici.

Ilustračné foto

24-ročný Ukrajinec na motocykli Yamaha 600 prechádzal krátko po 17:00 cez mesto Šaštín Stráže. V križovatke mu nedal pravdepodobne prednosť 71 ročný vodič Seatu a došlo k zrážke. Policajti alkohol pri nehode u vodičov nezistili. Vyšetrovateľ už začal vo veci trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy.

 

Na obed došlo k nehode v obci Hradišti pod Vrátnom. Vodič na aute Dacia nerešpektoval značenie v križovatke a narazil do motocyklu BMW, ktoré skončilo zranením vodiča.

Plocha draka Knihy.Zahori

Pri jazde po meste Senica nezvládla riadenie motocyklistka, vyletela s motorkou až na železničnú trať a skončila s ľahkým zranením. Našťastie ani ona ani motocykel nevytvorili na koľaji náhlu prekážku. Pri nehode nedošlo k žiadnym iným škodám ani zraneniam. Prípad si prevzali na mieste senickí dopravní policajti.

 

MOTO SEZÓNA JE V PLNOM PRÚDE
“Apelujeme na vodičov motocyklov, aby jazdu prispôsobili najmä svojim schopnostiam a zručnostiam, zbytočne na ceste neriskovali a dbali na zvýšenú opatrnosť. Ostatných vodičov vyzývame na vzájomnú ohľaduplnosť a tolerantnosť,” informuje Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.


.
Toto je čítané

Štartujeme SIAF 2024: 120 dní do začiatku najväčšej leteckej udalosti roka 

Odrátavanie začína! Do štartu 14. ročníka Medzinárodných leteckých dní SIAF 2024 na…

Lakovanie a Pieskovanie