Lakšárska Nová Ves sa pripravuje na príchod návštevníkov na skvelé podujatie s názvom “Lakšárska jedenástka”. Ak máte radi prírodu, turistiku a nezabudnuteľné zážitky, nezmeškajte túto skvelú príležitosť!

Ilustračný obrázok.

16.ročník turistického pochodu borovicovými lesmi a mokraďami Záhoria sa uskutoční v sobotu 20. mája. Celá trasa bude mať dĺžku 11 kilometrov, čo vám poskytne dostatok príležitostí na objavovanie okolitej krásy.

Štartovným miestom bude námestie pred Obecným úradom a štartovať sa bude medzi 8:00 a 10:00 hodinou ráno. Na účasť je potrebné zaplatiť symbolické štartovné vo výške 1 eura na osobu. Počas pochodu budete mať možnosť si oddýchnuť a občerstviť sa pri Červenom rybníku a samozrejme aj v cieľovej destinácii.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Organizátori pripravili aj rôzne ceny pre účastníkov podujatia. Budú ocenení najmladší a najstarší účastník, ten, kto prišiel z najväčšej vzdialenosti, a samozrejme aj najväčšia skupina, či už z domova alebo zo zahraničia. Každý účastník obdrží pekný diplom a suvenír ako spomienku na túto skvelú udalosť.

Ak túžite po aktívnom dni v prírode, obklopení krásnymi lesmi a mokraďami, neváhajte a pridajte sa k ostatným nadšencom. “Lakšárska jedenástka” je ideálnou príležitosťou stráviť deň v prírode, spoznať nových ľudí a vytvoriť si nezabudnuteľné zážitky. Pridajte sa a staňte sa súčasťou tohto výnimočného podujatia! Podujatie sa bude konať za každého počasia.

Skupiny môžete nahlásiť do 18. mája na čísle 034/6549817 alebo emailom obec@laksarskanovaves.sk.


.
Toto je čítané

Separ v Kútoch chytí mikrofón a odpáli strop! Ostáva posledných sto lístkov

Do Kútov sa po 11 rokoch vráti Separ. Koncert odohraje v Cuga…

BM: Ustekana sobota