Francúzska situačná komédia o tom, čo sa môže stať, keď si muž chce užívať výhody ženáča, no do svadby sa mu príliš nechce.

VSTUPENKY sú v PREDPREDAJI za 5 € na obecnom úrade v Moravskom Svätom Jáne

V sobotu 20. mája o 19:00 v Kine Morava – Kulturák Moravský Svätý Ján.

Bernard je úspešný parížsky architekt, presvedčený odporca monogamie a zároveň náruživým fanúšikom letušiek. Udržiava spoločnú domácnosť s tromi snúbenicami súčasne – s Američankou Janet, Nemkou Judit a Francúzkou Jaqueline. Všetky sú letušky, no každá z inej leteckej spoločnosti, a preto si svoj milostný život usporiada presne podľa letového poriadku. Pod heslom zmena je život si užíva život plnými dúškami – dva dni v týždni vždy s inou zo svojich snúbeníc, ktoré samozrejme o existencii tých druhých nemajú ani tušenia. Všetko funguje priam ideálne.

Avšak iba do chvíle, keď v letovom poriadku nastanú zmeny – jedno lietadlo prilieta skôr, druhé musí odletieť neskôr a starostlivo plánovaný rozvrh aj záložné plány sa rúcajú ako domček z karát. Do toho všetkého sa k architektovi nasťahuje starý kamarát zo štúdií, Robert, a kolotoč bláznivých situácií sa môže začať.

Jedna z najúspešnejších francúzskych komédií, ktorá útočí na bránice divákov už viac ako päťdesiat rokov.

Réžia: Vlado Zetek
Účinkujú: Oto Divinský, Samuel Uher, Zuzana Bertová, Miroslava Boškovičová, Eva Barteková-Šefčíková, Nikoleta Brunclíková
Úprava, výber hudby: Vlado Zetek
Asistent réžie: Zuzana Chrústová
Scéna: Tereza Langerová
Kostýmy: Tereza Langerová a kolektív
Zvuk: Peter Hegyi


.
Toto je čítané

Muzikál Rebelové v Zohore

Tento rok sa členovia DS Šáchor rozhodli uskutočniť nový projekt a doplniť…

BM: Ustekana sobota