Dnešný deň je pre redakciu Záhorí.sk výnimočný, oslavujeme totiž 19. narodeniny! Už takmer dve dekády sme s vami, prinášame vám správy z nášho regiónu a spolu tvoríme online komunitu, ktorá sa neustále rozrastá.

Za tieto roky sa nám podarilo dosiahnuť niekoľko významných míľnikov. Webovú stránku Záhorí.sk mesačne navštívi viac ako 105 tisíc čitateľov a naše spravodajstvo sa zobrazí viac ako 900-tisíc krát mesačne. Na našom Facebookovom profile nás sleduje viac ako 46 tisíc fanúšikov. Tieto čísla sú pre nás dôkazom, že to, čo robíme, má pre vás zmysel.

Už od roku 2004 je našim cieľom prinášať vám najrýchlejšie a najobsiahlejšie spravodajstvo z okresov Malacky, Senica a Skalica. Neustále sa snažíme zlepšovať a inovovať, aby sme vám poskytli tie najaktuálnejšie správy z vašej ulice.

Sme hrdí na to, čo sme dosiahli, ale vieme, že za týmto úspechom stojíte práve vy – naši verní čitatelia. Bez vašej podpory, dôvery a zaangažovania by sme nemohli byť tam, kde sme dnes. Tieto narodeniny preto oslavujeme s vďačnosťou voči vám. Ďakujeme vám za to, že ste s nami. 

V ďalších rokoch sa tešíme na to, že budeme pokračovať v tom, čo nás baví – prinášať vám správy z vašej ulice.


.

BM: Festival Záhrad