Pomaly ale isto školáci dobiehajú zameškané, píšu posledné písomky. Ani sa nenazdáme a sú tu konečne prázdniny. Už máte plány, kam vyraziť? My máme pre vás pár tipov, ako si ich začať užívať už v júni! V nákupno-zábavnom centre Bory Mall v Bratislave chystáme akcie pre milovníkov exotických zvierat a koniec školy oslávime hneď v extrémnom štýle.

Prekonajte svoj strach

Predtým, než školáci odhodia svoje tašky do kúta, príďte sa odreagovať a spolu objaviť čaro exotických zvierat. Bojíte sa pavúkov, no chcete svoj strach prekonať? Máte jedinečnú šancu. Priamo v pasáži nákupného centra Bory Mall sa 17. júna od 10:00 do 19:00 bude konať výstava teráriových a akváriových zvierat. Stovky druhov pavúkov, pytón mriežkovaný, veľhad kráľovský, suchozemské korytnačky, pakobylky, akváriové ryby, živorodky, chameleóny, jašterice, to všetko budete môcť zblízka obdivovať a zároveň spoznávať tento svet o čosi viac.

Nový člen rodiny

Bory Mall sa doslova zmení na džungľu. Veríme, že neodídete naprázdno, pretože svojho nového miláčika si môžete aj kúpiť a odniesť domov. Nielenže dostanete cenné rady priamo od chovateľov, rovno nakúpite aj potrebnú výbavu. Vodné rastliny, krmivá, akvaristické prípravky, medikamenty, technika pre teráriá či akváriá, no nebudete si vedieť vybrať. A ak sa budete chcieť dozvedieť toho ešte viac, pomôže vám k tomu odborná literatúra. Tú takisto nakúpite počas dňa. Tešíme sa na vás 17. júna na podujatí FAUNIA v Bory Mall. 

A teraz veľa energie

Sľubovaná oslava začiatku prázdnin je tu! A bude poriadne extrémna. V Bory Mall 24. až 25. júna privítame profesionálnych jazdcov, ktorí predvedú kúsky na svojich bikeoch. Nebude chýbať freestyle BMX či freestyle kolobežiek na novej HOT WHEELS mini rampe. Do toho tiež parkour, freestyle futbal/footbag ukážky, ale aj workshopy. Sú vám všetky tieto názvy cudzie? Nemajte obavy, spýtajte sa vašich detí a všetko vám vysvetlia. A keď už začnú o tejto téme básniť, spravte im tú radosť a doprajte im nezabudnuteľný zážitok, ktorý si môžu vyskúšať dokonca na vlastnej koži. Vybavenie a chrániče budú k dispozícii zdarma. Pre najmenších súrodencov chystáme HOT WHEELS zónu s hračkami. Tešíme sa na vás 24. až 25. júna na podujatí HOT WHEELS MINIRAMP & PARKOUR SHOW v Bory Mall.

Viac informácií o podujatiach sa dozviete na borymall.sk.


.

BM Salon EV