Mestské kultúrne a informačné centrum (MKIC) Stupava pozýva všetkých milovníkov zlatavého moku na VIII. ročník Pivného festivalu, ktorý sa bude konať 10. júna 2023.

ilustračné foto 123rf.com

Pod tienistými korunami stromov Kaštieľskeho parku v Stupave sa predstaví jedenásť malých slovenských pivovarov, ktoré prídu prezentovať svoje kvalitné produkty. Návštevníci budú mať možnosť ochutnať širokú škálu tradičných aj netradičných druhov piva.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

No a čo by to bol za festival bez hudby a sprievodného programu? Príjemnú atmosféru podporia hudobné vystúpenia skupín ako sú J&G brothers a Ťažký flám, ktoré sú známe svojou energickou show. Na záver festivalu sa však môžeme tešiť na vystúpenie skupiny Maarlet, ktorá zaručene zahviezdi celému parku svojimi melódiami.

Pivný festival v Stupave je výnimočný nielen svojou unikátnou atmosférou, ale aj dôrazom na kvalitné slovenské pivo. Je to príležitosť nielen pre skúsených pivných znalcov, ale aj pre tých, ktorí by sa radi dozvedeli viac o tom, ako sa vyrába toto obľúbené nápoje.

Príďte si vychutnať neopakovateľnú atmosféru Pivného festivalu, kde sa stretnú všetci, ktorí majú radi dobré pivo, skvelú hudbu a pohodovú atmosféru.


.
Toto je čítané

Krojová hodová zábava v Borskom Svätom Jure

Záujemcovia o tradičnú kultúru sú pozvaní na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa…

Trnavské rádio Tak akorát 2024