Mestské kultúrne a informačné centrum (MKIC) Stupava pozýva všetkých malých aj veľkých na detské popoludnie plné zábavy a hudby. Absolútnou atrakciou bude koncert obľúbenej skupiny Paci Pac, ktorý sa uskutoční 11. júna 2023.

Kaštieľský park otvorí svoje brány už o 14:00, aby deti mohli využiť rôzne atrakcie pred hlavnou udalosťou. Na mieste budú pripravené nafukovacie atrakcie, detské motokáry a dokonca aj možnosť jazdy na poníkovi.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Tvorivé dielničky budú k dispozícii pre tých, ktorí majú radi kreatívnu zábavu, a samozrejme bude dostupné aj občerstvenie. Hravé popoludnie vyvrcholí koncertom skupiny Paci Pac, ktorý začne o 16:00.

Paci Pac sú obľúbenou skupinou, ktorá do svojich vystúpení prináša farebné kostýmy, veselé postavičky a skladby, ktoré si deti rýchlo zamilujú. Ich nové živé predstavenie sľubuje byť skutočným zážitkom pre všetky deti.

Vstupenky je možné zakúpiť vopred v kancelárii MKIC na Agátovej 9 v Stupave za 12€, alebo online na stránke. Na mieste bude možné zakúpiť lístky za 15€.


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

BM Salon EV