Festival zdravého životného štýlu “Fest Zdravo” sa stal príjemnou tradíciou v Moravskom Svätom Jáne. Tretí ročník sa uskutoční v sobotu (17.6.), kedy sa park pri zdravotnom stredisku opäť naplní stánkami s kvalitnými a zdravými produktmi, a poskytne priestor pre stretnutie ľudí, ktorých spájajú podobné záujmy.

Fest Zdravo Moravský Svätý Ján

Fest Zdravo odštartuje o 10:00 prednáška Katky Kovaničovej na tému “Bylinky svätojánskej noci“. Nasledovať bude workshop “Zdravé rodičovstvo: Aromaterapia v kocke“, ktorý povedie Silvia Tylš. Návštevníci sa môžu tiež tešiť na divadelné predstavenie “Kedy stromy spievajú” a prednášku Pavla Matejoviča na tému “Počasie a klíma – aká budúcnosť nás čaká?“.

Pripravený je aj bohatý program pre deti, vrátane maľovania na tvár, tetovania Kreskami a skákacieho hradu. Počas celého dňa bude festivalovú atmosféru podporovať hudba Petra Juhása, finalistu súťaže The Voice.

Za výborné občerstvenie sa postará reštaurácia PerTutti. Fest Zdravo ponúka niečo pre každého – a to všetko v príjemnom prostredí parku pri zdravotnom stredisku.

Príďte sa dozvedieť niečo nové, stretnúť sa s priateľmi a zaujímavými ľuďmi, a podporiť dobrú myšlienku zdravého životného štýlu.


.