Festival zdravého životného štýlu “Fest Zdravo” sa stal príjemnou tradíciou v Moravskom Svätom Jáne. Tretí ročník sa uskutoční v sobotu (17.6.), kedy sa park pri zdravotnom stredisku opäť naplní stánkami s kvalitnými a zdravými produktmi, a poskytne priestor pre stretnutie ľudí, ktorých spájajú podobné záujmy.

Fest Zdravo Moravský Svätý Ján

Fest Zdravo odštartuje o 10:00 prednáška Katky Kovaničovej na tému “Bylinky svätojánskej noci“. Nasledovať bude workshop “Zdravé rodičovstvo: Aromaterapia v kocke“, ktorý povedie Silvia Tylš. Návštevníci sa môžu tiež tešiť na divadelné predstavenie “Kedy stromy spievajú” a prednášku Pavla Matejoviča na tému “Počasie a klíma – aká budúcnosť nás čaká?“.

Pripravený je aj bohatý program pre deti, vrátane maľovania na tvár, tetovania Kreskami a skákacieho hradu. Počas celého dňa bude festivalovú atmosféru podporovať hudba Petra Juhása, finalistu súťaže The Voice.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Za výborné občerstvenie sa postará reštaurácia PerTutti. Fest Zdravo ponúka niečo pre každého – a to všetko v príjemnom prostredí parku pri zdravotnom stredisku.

Príďte sa dozvedieť niečo nové, stretnúť sa s priateľmi a zaujímavými ľuďmi, a podporiť dobrú myšlienku zdravého životného štýlu.


.
Toto je čítané

Festival Fest Zdravo v Jánoch prinesie sériu prednášok a rozhovorov o zdravom životnom štýle

Festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo v Malom parku pri zdravotnom stredisku…

BM: Ustekana sobota