V Zámockom parku sa 15. júla bude konať Malacký deň zdravia, podujatie venované zdravému životnému štýlu a pohybu v príjemnom prostredí. Organizátori pripravili pre návštevníkov bohatý program, ktorý bude trvať od 9:00 do 21:00 hodiny.

foto archív Fredy Ayisi

V priebehu dňa budú návštevníkom predcvičovať skúsení inštruktori ako Fredy Ayisi, Jaiwanti Singh, Michelle Mattieligh, Leri Veleslav Švec, Dayiesha a Dayaniel Máčovský, Matúš Svinčák, Pavol Kujan a ďalší hostia.

“Podujatie je príležitosťou nielen pre aktívne cvičenie, ale ponúka aj stánky s rôznymi produktami pre potešenie a zdravú výživu, detský kútik a vegetariánsku reštauráciu Góvinda,” hovoria organizátori.

Plocha draka Knihy.Zahori

Celodenné vstupné na všetky podujatia, vrátane osviežujúceho nápoja, je 25 eur. Ak máte záujem o jednotlivé podujatia, cena za každé je 15 eur. “Predaj vstupeniek bude priamo na mieste, prineste si len karimatku, športové oblečenie a dobrú náladu,” odkazujú organizátori.

Pripravený je bohatý program pod vedením skúsených inštruktorov, ktorý je vhodný pre všetky vekové kategórie. “Pozývame vás stráviť deň plný zdravého pohybu a relaxácie v krásnom prostredí Zámockého parku v Malackách. Pridajte sa k nám a vychutnajte si deň plný zdravých aktivít,” uzatvárajú organizátori Malackého dňa zdravia.


.
Toto je čítané

Krojová hodová zábava v Borskom Svätom Jure

Záujemcovia o tradičnú kultúru sú pozvaní na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa…

Trnavské rádio Tak akorát 2024