V nedeľu 25.6. sa v Senici uskutoční už 5. ročník podujatia, ktoré dáva možnosť šikovným umelcom predstaviť seba a svoje výrobky verejnosti. V príjemnom prostredí mestského parku, v okolí budovy Múzea Ladislava Novomeského (známejšieho ako DAV), budú môcť obyvatelia Senice spoznať tvorivých ľudí a podporiť ich kúpou výrobkov, ktoré sú originálne, ručne a s láskou robené. Všetky výrobky sú jedinečné nápadom, prevedením alebo použitými materiálmi.

foto Dominika Kováčová

Na svoje si prídu nielen dámy vďaka predajcom bižutérie, oblečenia, prírodnej kozmetiky, parfémov či iných štýlových doplnkov ale aj páni či deti.

Hračky, praktické výrobky z dreva, dizajnové doplnky do domácnosti, dekorácie, keramika, obrazy, či háčkované módne kúsky sú ideálnym darčekom pri každej príležitosti. Výrobky dokážu svojím prevedením osloviť rôzne vekové kategórie. Pozornosť určite prilákajú ekologické prášky na pranie, mydlá, prírodné šampóny, mastičky a vonné oleje, domáce cestoviny, alebo produkty z konope. Tento rok pribudú aj zdravé a chutné ovocné špirálky a orieškové pasty. Predstavia sa aj lokálne vína z Radošoviec.

Záhorácke rádio 2024 01

O občerstvenie sa postará senická Monáda, ktorá si získava čím ďalej tým viac fanúšikov vďaka vlastnému bistru v Senici. Sladkými dobrotami potešia Wafle Mňam z Holíča. Osvieženie ponúkne aj pivovar Štramák so svojimi remeselnými pivami.

Opäť pokračujeme aj so SWAPom (výmenou) oblečenia, ktorý bude počas podujatia od 10:00 do 17:00. Princíp je výmena oblečenia, kedy ľudia môžu priniesť oblečenie a rovnako si môžu odniesť kúsky, ktoré ich zaujmú. Vybrať oblečenie si môžu aj tí, ktorí nič nepriniesli. Vstupné je symbolické 3€ a bude celé venované útulku Cerberus v Senici. Oblečenie je možné nosiť už v dňoch 19.6. a 20.6. od 15:00 do 18:00 do DAV-u.

Júnový HAND MADE Rínek je pohodové podujatie kde sa prezentujú originálni výrobcovia a umelci. Dopĺňajú ho workshopy, diskusie, program pre deti a hudobné vystúpenia. Cieľom je prepájať komunity, podporovať výrobcov a umelcov, inšpirovať, vzdelávať a vytvoriť príjemnú atmosféru pre strávenie dňa v parku.

TIP: Objavte drevené bytové dekorácie a doplnky z dielne drevko.sk.

Srdečne pozývame oddýchnuť si, porozprávať sa, vymeniť si skúsenosti, potešiť sa krásou a talentom úžasných ľudí.

Celý zoznam predajcov aj všetky podrobnosti k programu, či iné info je možné nájsť na webovej stránke podujatia alebo na Facebooku.


.
Toto je čítané

Strelecké preteky a súťaž vo varení gulášu v Smolinskom

V sobotu (18.5.) sa v areáli Poľovného združenia Smolinské uskutočnia dve nezávislé…

Trnavské rádio Tak akorát 2024