Oslavy otvorenia leta v Lakšárskej Novej Vsi sa tento rok budú konať 1. júla na miestnom futbalovom štadióne. Akciu ozvláštnia vystúpenia dvoch obľúbených hudobných zoskupení – Kandráčovci a Gipsy Čáve.

Kandráčovci, východoslovenská hudobná skupina založená v roku 2004 primášom Ondrejom Kandráčom, sú známi svojou ľudovou hudbou. Tieto muzikanti, ktorí sú bývalí členovia rôznych folklórnych súborov, vydali množstvo albumov. Ako jediní na Slovensku dokonca získali až štyrikrát platinovú platňu za ľudovú hudbu. Na otvorení leta v Lakšárskej Novej Vsi vystúpia o 18:00.

Pred nimi, o 16:30, sa predstaví Topoľčianska skupina Gipsy Čáve. Táto kapela, ktorá sa zrodila v roku 2012 ako dvojčlenná skupina, dnes už počíta troch členov. Ich tvorbu charakterizujú moderné Pop a Disko piesne v rómskom štýle, ale aj tradičné rómske piesne.

Ďalej: Predpredaj vstupeniek na Ticketportal ↵

Oba tieto hudobné celky prinesú návštevníkom energickú atmosféru a kvalitnú hudbu. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma, takže je to ideálna príležitosť pre celú rodinu prísť a užiť si otvorenie leta v plnej paráde.


.
Toto je čítané

Krojová hodová zábava v Borskom Svätom Jure

Záujemcovia o tradičnú kultúru sú pozvaní na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa…

Lakovanie a Pieskovanie