Láska k hádzanej, dobrá zábava, ale najmä kvalitné a zaujímavé zápasy všetkých vekových kategórií – aj takto by sa dal definovať Turnaj generácii. Toto každoročné podujatie sa teší dlhej, už 25-ročnej tradícii, ktorá pokračuje aj tento rok. Stretneme sa v sobotu 24. júna v Zámockom parku!

foto Turnaj generácií 2022

Hádzanári všetkých vekových kategórií sa stretnú v tento jediný deň v roku a spolu sa zabavia v medzigeneračných zápasoch, ktoré sú nielen plné zábavy, ale často aj súťaživosti a napätia. Dobrú hádzanú sprevádza hudba, bufet a celodenný program pre tých najmenších. Na svoje si prídu aj ľudia, pre ktorých je hádzaná cudzia, alebo nemajú k tomuto športu vzťah. My však veríme, že po jednej návšteve si turnaj a spolu s ním aj hádzanú zamilujete.

Macek Knihy.Zahori

Priateľský a rodinný kolektív hádzanárov Strojára Malacky a spojeného družstva Záhoráci Stupava/Malacky uvíta naozaj každého. Preto sa nebojte navštíviť náš tohtoročný turnaj a príďte okúsiť kúsok histórie, ale zároveň aj to najmodernejšie, čo hádzaná ponúka.

Novinkou bude prezentácia automobilov značky VOLVO a pre priaznivcov a účastníkov bude pripravená špeciálna zľava na automobily VOLVO.

Hádzanársky oddiel TJ Strojár Malacky


.
Toto je čítané

Futbal: Trenčania ukončili skalickú sériu bez prehry

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotnom zápase 7. kola nadstavbovej časti Niké…

Trnavské rádio Tak akorát 2024