Letné kúpalisko v Malackách v utorok (20.6.) privítalo prvých návštevníkov tejto sezóny. Informuje o tom kúpalisko na sociálnej sieti.

foto FB Letné kúpalisko Malacky

Do areálu kúpaliska pribudli niektoré novinky a zlepšenia. Medzi nimi je opravený chodník na pláži, nové ležadlá a nový bazénový vysávač. “Zaviedli sme aj permanentky na večerné plávanie a pracujeme na projektovej dokumentácii na nové sociálky a prezliekárne,” informuje kúpalisko o novinkách.

Na otvárací deň kúpaliska sa návštevníci mohli tešiť na ideálne podmienky. “Dnešným dňom otvárame ďalšiu sezónu letného kúpaliska. Teplota vzduchu 32°C, veľký bazén 24°C, malý bazén 27°C,” pozývalo návštevníkov v utorok kúpalisko na sociálnej sieti.

Plocha draka Knihy.Zahori

Letné kúpalisko Malacky je v júni otvorené v pracovné dni od 13:00 do 20:00 a cez víkendy od 10:00 do 20:00. V júli a auguste bude otvorené denne od 10:00 do 20:00, pričom v čase od 19:00 do 20:00 je plavecký bazén vyhradený len pre aktívnych plavcov.

foto FB Letné kúpalisko Malacky

Okrem plaveckého a detského bazéna, návštevníci môžu využiť minigolfové ihrisko, dve volejbalové ihriská a detské ihrisko. Občerstvenie je zabezpečené vo dvoch bufetoch.


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

Trnavské rádio Tak akorát 2024