Sexappeal, chytľavá melódia a zmysluplný text. LARA MORR prichádza so svojou hudobnou novinkou Spomaliť čas, ktorú si zamilujete.

Sametový hlas a sexappeal, ktorý má v sebe mladá charizmatická speváčka LARA MORR vás okúzli. Píše vlastné texty, melódie, harmónie a skladá vlastnú hudbu. V roku 2021 debutovala albumom Múza a v roku 2022 vydala singel Offline. Nádych R’n‘B, popu a soulu si zachovala aj v jej tohtoročnej hudobnej novinke Spomaliť čas.

Pieseň vyjadruje ženskú jemnosť a zároveň silu. Nesie v sebe letnú, fresh a pozitívnu energiu. Text a melódia sú rukopisom LARY, hudbu a hudobnú produkciu má na starosti David Vostrý, basgitaru nahral Marek Leždík.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

“V opojení vášne a lásky si vačšinou prajeme spomaliť čas. Nemusí to byť láska len k inej osobe, ale môže to byť láska napríklad k hudbe, k tancu, k tomu čo milujeme a čo nás robí šťastným,” dodáva k piesni speváčka LARA MORR.

 

O vizuálnu stránku videoklipu skladby Spomaliť čas sa postarala talentovaná Albi. Novinku nájdete na YouTube kanále a na streamovacích platformách.

LARA MORR vlastným menom Veronika Morávková, absolventka JAMU v Brne, je slovenská speváčka, herečka, tanečnica a textárka pochádzajúca z Gbiel, ktorá v roku 2021 vydala svoj debutový album Múza. Minulý rok 2022 na seba upozornila hudobnou novinkou Offline. Aktuálne pôsobí v pražských divadlách Studio DVA, HdKarlín, Divadle na Fidlovačke. Píše vlastné texty, melodické linky, občas i harmonie a dokonca aj scenáre k videoklipom.

 Pre viac informácií sledujte jej webstránku, Facebook a Instagram.


.
Toto je čítané

Polícia pátra po 53-ročnom Jackovi z DSS Moravský Svätý Ján

Senickí policajti hľadajú nezvestného, 53-ročného muža z okresu Senica. Podľa informácií polície…

Trnavské rádio Tak akorát 2024