Slovenský spevák Richard Müller sa po dlhšej neplánovanej pauze, ktorú si vynútilo zranenie nohy a rekonvalescencia po operácii, vracia na koncertné pódia. Jeho “Čierna labuť biela vrana Tour 2023” zahŕňa aj vystúpenie vo Františkánskej záhrade v Skalici, ktoré je naplánované na 6. júla o 20:00.

foto Mayo Hirc

Richard Müller opäť spolupracuje so skvelými muzikantmi, s ktorými sa predstaví v letnej šnúre koncertov. Na turné sa predstavia aj skladby z jeho najnovšieho albumu “Čierna labuť biela vrana”, ktorý bol nedávno nominovaný na prestížnu cenu Anděl Coca-Cola za rok 2022 v kategórii Slovenský album.

Okrem nových skladieb sa na koncertoch ozvú aj osvedčené hity z jeho bohatej diskografie, bez ktorých si publikum koncerty tohto populárneho speváka nedokáže predstaviť.

Pálfyovci Knihy.Zahori

“Koncerty pod holým nebom majú vždy jedinečnú energiu a asi nám všetkým chýba kvalitná muzika z pódií,” uviedol Richard Müller v súvislosti s prípravami na letné turné.

Vstupenky na letné koncerty Richarda Müllera v rámci “Čierna labuť biela vrana Tour 2023” môžu fanúšikovia zakúpiť online na predpredaj.sk.


.
Toto je čítané
Prvomájové Malacky

Kompletný program Prvomájových Malaciek

Pozrite si kompletný program Prvomájových Malaciek a mapku areálu. Hlavné pódium 9.45…

3D filamenty 2023