Na Holíčskom zámku sa uskutoční historicky prvý festival jedla v Holíči pod názvom Street food na zámku 2023. Na návštevníkov čaká veľa dobrého jedla, nápojov, ale potešia sa aj deti v detskej zóne.

Festival pouličného jedla je úspešný koncept na celom Slovensku. V Holíči sa predstaví po prvýkrát počas prvého júlového víkendu (1. – 2.7.), v sobotu od 9:00 do 22:00 a v nedeľu od 9:00 do 20:00. Na podujatí bude pripravená aj veľká zóna pre deti a chill out drink zóna, v ktorej nebude chýbať ani obľúbený “gintonic” či “professore cuba libre”.

Pálfyovci Knihy.Zahori

O dobré jedlo sa postarajú overené značky jedla. Hamburgery a americké hotdogy privezie Burgertown, plnené trdelníky nájdete v Twister bakery, sushi a udon rezance ponúknu bratia z konceptu Chutné sushi. Bravčové trhané mäso – pulled pork nájdete v stánku pod názvom Špinavé prasiatko. Prídu aj originálne veľké donuty priamo z La Donuteria, skvelé kuracie teriyaki, originálne francúzske palacinky Chez Amélie ale i langoše na slano či sladko. Papkáč privezie truck plan krídieliek a wrapov zo všetkých kútov sveta a Fresh and roll pripravia zmrzlinu priamo pred vašimi očami z čerstvých surovín, ktoré si sami vyberiete.


.

3D filamenty 2023