Najpočúvanejšie regionálne rádio v Trnavskom kraji má playlist pre každé kúpalisko. Na dva mesiace prichádza opäť s precízne vybratým balíkom letných skladieb, ktorý je tento rok ešte bohatší. Trnavské rádio už odštartovalo leto letným sloganom a jinglami Soundtrack vášho leta.

„Od prvého prázdninového víkendu prinesieme aj rovnomennú reláciu, ktorá bude osviežením víkendov nielen pri vode. Na pravé poludnie namiešame dve hodiny najväčších letných hitov uplynulých dekád s tými najhorúcejšími,“ hovorí programová riaditeľka Trnavského rádia Nikola Kaňuková.

S Trnavským rádiom na koncerty, festivaly i za kúpaním
A to nie je všetko. Už tradične bude rozdávať vstupenky na letné festivaly, mnohé regionálne podujatia a koncerty.

Bez kúpania to v lete nejde. Preto Trnavské rádio rozdá množstvo rodinných vstupov do akvaparkov v regióne. Stačí leňošiť pri rádiu a zareagovať na výzvu moderátorov v Rannej šou alebo v popoludňajšom vysielaní.

Aby si poslucháči užili leto naplno aj na cestách, každý týždeň získajú plnú nádrž do svojho auta. Iba za počúvanie Trnavského rádia.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Regionálne spravodajstvo a originálny obsah
Trnavské rádio zostáva aj počas leta rádiom zameraným na najzaujímavejšie regionálne informácie a originálny obsah vo vysielaní a na webe trnavske.radio. V spravodajstve vysielanom vždy päť minút pred celou – „O 5 skôr, ako ostatní“, prináša všetko podstatné z regiónu, Slovenska a zo sveta.

Nielen Trnavčania si Trnavské rádio obľúbili. Dôležitý je kontakt s regiónom a spätná väzba od poslucháčov. „Po novom máme v Trnavskom rádiu „Lietajúcu reportérku“ Kamilu, ktorá mapuje to najzaujímavejšie, čo sa deje od Hodonína až po Žitný ostrov. Rozhovory, tipy na lokálne zaujímavosti alebo napríklad čerstvý webový fotoseriál, ktorý postupne prinesie najzaujímavejšie i najtajnejšie miesta na kúpanie v kraji,“ dopĺňa Nikola Kaňuková.

Trnavské rádio v Skalici a okolí na 106,0 MHz
Trnavské rádio v Skalici a okolí na 106,0 MHz

.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

Aktualizované (28.4.) → V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili…

Lakovanie a Pieskovanie