Zamýšľate sa nad výstavbou alebo rekonštrukciou vodovodného či kanalizačného systému? Už viac ako dvadsať rokov je spoločnosť Armaplast spoľahlivým partnerom v oblasti priemyselných armatúr a výstavby plynovodov, vodovodov, kanalizácií a vykurovania.

Náš tím odborníkov vám poskytne komplexné služby, od návrhov špecializovaných riešení až po špecifikácie pre investičné celky. Máme ambiciózny pracovný kolektív, ktorý je schopný úspešne realizovať aj tie najnáročnejšie projekty.

Verní zákazníci a úspešne dokončené projekty sú toho dôkazom. Sme dodávateľom v kompletnom rozsahu pre kanalizačné systémy, rozvody pitnej a úžitkovej vody, betónové prvky pre šachty a vpuste, plynovody a hutný materiál s príslušenstvom.

Spolupráca s tuzemskými výrobcami nám umožňuje poskytnúť kvalitný a overený tovar, ktorý dopĺňame sortimentom od našich zahraničných partnerov. Niektorých z nich zastupujeme exkluzívne v rámci Slovenskej a Českej republiky.

Pokiaľ hľadáte špecialistu v oblastiach ako kanalizácia, kúrenie, plyn a voda, Armaplast je vaša najlepšia voľba.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo potreby konzultácie nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 904 776, alebo na emailovej adrese armaplast@armaplast.sk. Ďalšie podrobnosti nájdete na našej webovej stránke www.armaplast.sk ↵.

 


.

3D filamenty 2023