V obci Kúty sa otvára príležitosť pre skúsených manažérov. Dozorná rada Obecného podniku (OP) Kúty s.r.o totiž vyhlásila výberové konanie na pozíciu konateľa tejto spoločnosti. Príležitosť prichádza po tom, ako sa bývalý konateľ a súčasný starosta Branislav Vávra, ktorý stojí na čele obce už štvrté volebné obdobie,  rozhodol po desiatich rokoch ukončiť svoje pôsobenie v tejto funkcii.

foto: FB Kúty

“Rozhodol som sa vzdať funkcie konateľa OP z osobných dôvodov,” uviedol Vávra, ktorý neposkytol ďalšie podrobnosti o dôvodoch jeho rozhodnutia.

Podľa Vávru bude konateľ obecného podniku v Kútoch zodpovedný za manažovanie asi 15 zamestnancov a riadenie činnosti podniku. “Funkcia konateľa OP je primárne založená na manažovaní zamestnancov OP. Okrem toho OP vykonáva veľmi rôznorodé činnosti, ktoré sú primárne, avšak nielen, pre obec. Týchto činností je naozaj nespočetne,” popisuje svoju bývalú funkciu Vávra.

Záujemcovia o túto pozíciu by mali spĺňať požiadavky ako minimálne úplné stredoškolské vzdelanie a mať aspoň päťročnú skúsenosť v riadiacej pozícii. Znalosť ekonomiky, plánovania, stavebníctva a schopnosť riadiť a motivovať tím sú tiež nevyhnutné. Kompletné požiadavky nájdu uchádzači na webovej stránke obce.

Dozorná rada Obecného podniku ponúka úspešnému kandidátovi alebo kandidátke zaujímavé platové ohodnotenie – od 1850 eur brutto + odmeny za výkon.

Uchádzači môžu svoje žiadosti odovzdať najneskôr do 31. júla 2023, s predpokladaným termínom výberového konania 9. augusta 2023 a nástupom do funkcie od 1. septembra 2023.


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

3D filamenty 2023