Po úspešnom prvom ročníku v roku 2022 bude Záhorie opäť svedkom cyklomaratónu NAY GRAN FONDO Bratislava. Tento maratónponúka nielen skúseným, ale aj začínajúcim cyklistom možnosť pretekať na svetovej úrovni. S takmer 380 účastníkmi v predchádzajúcom ročníku, toto podujatie prináša zážitok z jazdy v pelotóne a servis, aký poznáme z veľkých cyklistických pretekov vo svete.

  • Cyklomaratón NAY GRAN FONDO Bratislava sa uskutoční 6. augusta.
  • Štart aj cieľ pretekov budú pri Bory Mall v Bratislave – Lamači.

V rámci podujatia sa konajú preteky vo formáte maratón – Gran Fondo – s dĺžkou trate 132 km a prevýšením 1145 m. Táto trasa obsahuje dve horské a jednu rýchlostnú prémiu. Pre menej skúsených cyklistov je pripravený polmaratón – Medio Fondo – s dĺžkou trate 89 km a prevýšením 415 m, ktorý zahŕňa jednu rýchlostnú prémiu.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Okrem adrenalínového zážitku vás na trati čaká aj bohaté občerstvenie. A to nie je všetko. V cieli na vás čakajú športové trofeje a hodnotné ceny. V bonusových kategóriách si môžete odniesť aj víťazný dres s motívom podujatia. Všetci, ktorí dokončia preteky, dostanú cieľovú medailu a elektronický diplom s dosiahnutým časom.

Preteky sa konajú za obmedzenej cestnej premávky, pričom bezpečnosť je na prvom mieste. Na kritických úsekoch s vami bude spolupracovať polícia.

Prejdite sa po trasách
Ak máte záujem si trasy prezrieť vopred, môžete tak urobiť prostredníctvom týchto odkazov:

Ak milujete cyklistiku a máte chuť vyskúšať niečo nové, NAY GRAN FONDO Bratislava je ideálnou voľbou pre vás. Neváhajte a doprajte si tento mimoriadny adrenalínový zážitok.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Lakovanie a Pieskovanie