K stretnutiu úvodného 1. kola Hummel 4. ligy vycestovali futbalisti Nafty Gbely do Nových Zámkov, no svojich priaznivcov rozhodne nepotešili, keď sa vrátili s prehrou rozdielom triedy. O všetkom sa rozhodlo už do prestávky, v ktorom získali domáci rozhodujúci náskok 3:0. Až tri stretnutia sa vinou zlého počasia neodohrali.

ilustračné foto

ZsFZ MR Hummel 4. liga

Nové Zámky – Nafta Gbely 4:1 (3:0)
Góly: 9. Pazderák, 31. Begáň, 45. Palacka, 70. Ďurek – 55. M. Kosorin,
rozh. Kubica, Kotrec, Hudec, ŽK 1:3 (Kosorin, Kos, Caltík).

Gbely: P. Ravas – Kos, Caltík, Neoveský, N. Mihál, M. Kosorin, Horváth, Smolinský, Kleiber, Nemec, Knap (str. L. Ravas, Pribyla, Chanečka), tréner Adam Ambra.

Záhorácke rádio 2024 01

O výsledku zápasu sa rozhodlo už v prvom polčase, v ktorom si domáci vypracovali trojgólové vedenie. Už v 9. min. prekonal Petra Ravasa v bráne hostí Pazderák a na začiatku druhej polhodiny zvýšil Begáň už na 2:0. Keď sa už videli obidve mužstvá v kabínach (viac asi hostia), zvýšil v nadstavenom čase prvého polčasu Palacka na 3:0. Hoci sa hostia snažili a vypracovali si aj strelecké príležitosti, nedokázali ich premeniť. Gólová hlavička Smolinského v sieti neskončila, rovnako ani príležitosť Kleibera. Po prestávke snahu o skorigovanie nepriaznivého stavu zužitkoval v 55. min. Matej Kosorín, keď znížil na 3:1. Príležitosť na kontaktný gól mal striedajúci Chanečka, no Gbelania už ďalší gól nepridali. Naopak Ďurek v 70. min. zvýšil na konečných 4:1.

 

Ďalšie výsledky: Hurbanovo – Levice 1:1, Imeľ – Pata 4:0, Trstice – Gabčíkovo 2:1, zápasy Kozárovce – Boleráz, Led. Rovne – Vion B a Trebatice – J. Bohunice odložili, voľno – Prievidza.

Ďalší program: 2. kolo 13.8. o 17. hod. Gbely – Imeľ.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Trnavské rádio Tak akorát 2024