Štvrtý ročník charitatívneho podujatia “Na kolesách proti rakovine” v Senici sa tešil obrovskej podpore. Viac ako 300 ľudí sa zúčastnilo spoločnej cyklojazdy a mnoho ďalších prispevalo nákupom suvenírov či tomboly. Vďaka tomu sa podarilo vyzbierať neuveriteľných 2464,75 eur, ktoré pôjdu na podporu o. z. Deťom s rakovinou.

Mnoho známych tvárí ako Erik Michálek, Bibiana Ondrejková, Vratko Sirági a ďalší prišli podporiť túto skvelú kauzu. “Som rád, že máme v Senici podujatie, ktoré spája ľudí s chuťou podporiť dobrú vec,” uviedol zástupca primátora Filip Lackovič.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Nie len cyklojazda, ale aj expozícia občianskeho združenia NIE RAKOVINE zdôrazňovala dôležitosť prevencie nádorových ochorení. Patrik Herman, jeden z účastníkov, vyzdvihol na sociálnych sieťach neuveriteľný záujem ľudí o expozíciu a podujatie ako také.

Podujatie pripravilo Mesto Senica s podporou mnohých sponzorov a partnerov. Jeho súčasťou boli aj dôležité informácie od pacientskej organizácie NIE RAKOVINE a neziskovej organizácie Deťom s rakovinou.


.
Toto je čítané

TTSK: Na olympiáde stredoškolákov sa zúčastnilo 900 študentov

Viac ako 900 študentov sa zúčastnilo na 16. ročníku Župnej olympiády stredoškolskej…

3D filamenty 2023