V doterajšom priebehu najvyššej oblastnej súťaže riadenej ObFZ Senica, púta na seba najväčšiu pozornosť hráč Slavoja Moravský Svätý Ján Kevin Bolf.

Foto: Jozef Rusňák

V prvých dvoch kolách sa pod víťazstvá Jáňanov zakaždým podpísal hetrikom a počas predchádzajúceho víkendu dal jediný a víťazný gól aj v Petrovej Vsi, ktorá takmer rok na domácom ihrisku neprehrala a body sa odtiaľ vozia len veľmi ťažko. Kevin tento zápas nielenže rozhodol gólom, ale po zranení brankára, svojho brata Dominika, si navliekol brankárske rukavice a vo zvyšnom čase i predĺžení pomohol udržať najtesnejšie víťazstvo.

 

Počas celej sezóny 2022/23 nastrieľal Kevin Bolf v drese Slavoja 10 gólov, čo rozhodne nie je málo, no funkcionári a fanúšikovia vzhľadom na jeho talent a potenciál od neho očakávali väčšiu porciu gólov. Z tejto sezóny sú odohrané iba tri súťažné kolá a Kevin má na svojom konte už 7 gólov.

 

Spýtali sme sa ho, čo sa u neho zmenilo, že sa mu tak strelecky opäť začalo dariť?

V minulej sezóne som bol často zranený, čo ma v hre dosť limitovalo. Vtedy si hráč moc neverí a nemálo šancí som pozahadzoval, navyše aj celé mužstvo sme hrali akoby v útlme. Jednoducho sa nám nedarilo.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Ako sa dá prekonať obdobie, keď sa nedarí?
V prvom rade je najdôležitejšie zdravie. Ak hráč nemá zdravotné problémy, futbal ho viac baví. To je aj môj prípad. Dostal som opäť väčšiu chuť na futbal, či už v zápase, ale aj na tréningu. Snažím sa na sebe viac „makať“ a dúfam, že to bude od zápasu k zápasu stále lepšie a lepšie.

 

V minulých sezónach bolo Jány vídať skôr na spodných priečkach tabuľky. Teraz akoby sa tabuľka otočila. Čo sa zmenilo ? Posilnil sa snáď káder mužstva?
Sme klub, ktorý sa spolieha najmä na domácich hráčov. Káder mužstva z minulej sezóny ostal pokope, pribudli do neho iba vlastní odchovanci z dorastu, niektorí hráči sa nám vrátili z hosťovania. Sme výborná partia, na ihrisku sa snažíme bojovať jeden za druhého a veríme, že v nastúpenom trende budeme pokračovať čo najdlhšie. Fanúšikovia v Jánoch futbal milujú, v posledných sezónach sme ich niekoľko stratili. Nastal čas, aby sme ich svojou hrou i výsledkami prilákali naspäť do hľadiska.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Lakovanie a Pieskovanie