Polícia v stredu krátko pred 08:00 h ráno prijala oznámenie o vážnej dopravnej nehode medzi osobným autom a motocyklom v križovatke pri obci Dojč v okrese Senica. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

41-ročný motocyklista mal predchádzať dodávku Citroën Jumper, ktorá mala v tom čase odbočovať vľavo na čerpaciu stanicu. Vodič motorky Kawasaki už nestihol zareagovať a došlo k zrážke. Po nehode museli previezť motorkára s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Macek Knihy.Zahori

Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, ktoré mali negatívne výsledky.
Pri lustrácii však zistili, že motocyklista má uložený zákaz viesť motorové vozidlá. Dopravní policajti tak muža riešia v súvislosti s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia. Presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujeme.

Polícia vyzýva vodičov, aby dodržiavali dopravné predpisy, jazdili zodpovedne a sledovali situáciu na ceste pred sebou i za sebou. “Všetkým vodičom taktiež pripomíname, že predchádzanie v križovatke alebo cez plnú čiaru sa môže skončiť katastrofou. Samozrejme stále platí, že za volant, či už auta alebo motorky, máte sadať iba v prípade, ak máte platný vodičský preukaz a nemáte šoférovanie zakázané,” hovorí polícia na sociálnej sieti.


.
Toto je čítané

BSK opravuje most medzi Zohorom a Lábom

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zahajuje opravné práce na moste cez…

Lakovanie a Pieskovanie