Milovníci dobrého jedla a kvalitného piva si prídu cez víkend v Skalici na svoje. Do skalického lesoparku Hájek príchadza už tretí ročník Skalica food and beer fest. Festival odštartuje v sobotu (26.8.) a skončí v nedeľu (27.8.) o 20:00. Tento rok bude v Hájku viac gastronomických pochutín a pribudne aj detská zóna.

Návštevníci sa môžu tešiť na tradičných aj úplne nových predávajúcich. V skalickom hájku nájdete najlepších varičov halušiek na Slovensku Majstrov haluškárov. Prvýkrát sa predstaví koncept PiroHi ponúkajúci tradičné pirohy – sladké i slané.

Chez Amélie crêperie pripravia francúzske creppese či gofry podľa tradičnej receptúry. Na festivale opäť nebude chýbať skvelé sushi od majstov z Bistro bradrs či pred očami pripravované pečené prasiatko. Na svoje si prídu taktiež milovníci hambuergerov, amerických hotdogov, hranoliek s trhaným mäsom, či plnených roliek. Ponuku jedál doplnia langoše, kebab aj sladké donuty.

Vo veľkom pivnom stánku bude na výber z pív z pivovarov Kaltenecker, Wywar, Svijany, Polička, Bernard či Jarošov, ale aj Plzenský prazdroj.

Veľkou novinkou podujatia bude detská zóna, v ktorej na deti čaká maľovanie na tvár, skákací hrad a veľa iných interaktivít.


.
Toto je čítané
Prvomájové Malacky

Kompletný program Prvomájových Malaciek

Pozrite si kompletný program Prvomájových Malaciek a mapku areálu. Hlavné pódium 9.45…

Lakovanie a Pieskovanie