Sekule vyhrali hokejovým výsledkom. Darilo sa aj Slavoju a Závodom.

Prípravka: Senica C- TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:5
Pekné víťazstvo našich sa nerodilo ľahko. Góly za našich strelili Chvátal a Bolf po2, Lopoš.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nitra 1:15
Krutá prehra našich, už keď som písal súpisky a hostia boli o rok a pol starší bolo mi jasné že to chlapci budú mať ťažké.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nitra 4:2
Zápas sa musel divákom páčiť, hral sa pekný útočný futbal. Súper vždy dotiahol náš náskok a zdramatizoval stretnutie. Obe strany zahodili pokutový kop. Súperov Oliver Žilka pekne vyrazil, náš Maťo Palkovíič nasmeroval mimo brány. O góly sa podelil Chvátal 3, Nemec 1.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Radošovce 0:1
Hlavne v druhom polčase sme mali dosť výraznú prevahu, nedokázali sme ju však využiť. Hostia boli rýchlejší a tvrdší v osobných súbojoch čo im nakoniec stačilo na víťazstvo.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Veľké Kostoľany 4:2
V peknom kombinačnom stretnutí nás hostia vyškolili už v tretej minúte keď sa po peknej akcii dostali do vedenia. Naši sa do 15. minúty nevedeli spamätať, potom však spustili uragán nepremenených šancí a krásnych kombinačných akcií. V 24. minúte si nabehol na center Michal Vrábel a hlavou vyrovnal.
Ten istý hráč v 39. minúte strelil po rohu druhý gól. Ak by hostia do polčasu dostali ďalších 5 gólov bolo by to spravodlivé vyjadrenie diania na ihrisku. V druhom polčase tréner vystriedal so zebazaprením hrajúceho Mareka Emricha i výborného Roba Macha. Na ihrisko sa dostal Jaro Bolf a Erik Šimonovič. Erik naservíroval Jarovi dve krásne prihrávky, ktoré Jaro pretavil do krásnych gólov. V závere sme si dali kuriózneho vlastenca keď si Juraj Kubica pustil malú domov a podľa rozhodcu ju vykopával už spoza bránkovej čiary.
Zostava našich: Kubica, Mach, Ježek, Vrábel, Vávra, Kudlička, Emrich, Šúrek, Chvál,
Filip Salay, Stupavský, striedali Bolf, Šimonovič

Program
Prípravka v nedeľu o 10.30 hostí Borský Mikuláš
Žiaci v sobotu hrajú v Štúrove
Muži i dorast v nedeľu cestujú do Križovan

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Muži: FC Sekule – Lakšárska Nová Ves 7:3


Muži: Smolenice – Kúty 6:0


Muži: Rohožník – Závod 0:1 (0:1)
gól: Procháska Ján
Zostava: Vašek – Brenkus, Uhrinec, Kováč, Blecha M. – Drahoš, Procháska Ján, Žák (46. Chvátal), Andrla – Šíp (85. Duška), Procháska Jozef

Posledný zápas sezóny mal výbornú úroveň. Začiatok bol vyrovnaný. Postupom času domáci mali trocha viac z hry. Prvú veľkú príležitosť mal Andrla, keď obišiel už aj brankára, ale gól nedal. Domáci tiež nestrelili gól po trme-vrme v našom malom vápne. Andrla mal ešte jednu dobrú príležitosť, ale sám pred brankárom si dobre nespracoval loptu. Do vedenia sme išli po priamom kope Prochásku Jána, ktorý pekne zatočil k tyči. Dobrú prácu odviedol aj Uhrinec, ktorý pekne zmiatol domáceho brankára.
Druhý polčas sa dá hodnotiť ako koncert nepremenených príležitostí Rohožníka. Od úvodu druhého polčasu nás priklincovali na našej polovici. Náš brankár Vašek vychytal 5-6 výborných príležitostí domácich. Čo nechytil Vašek tak domáci útočníci netrafili bránu, aj s tých najvyloženejších príležitostí. Najlepší hráči Závodu Kováč, Vašek.
Veľký tlak domácich sme prežili a na záver sezóny sme si pripísali šťastné, ale vybojované víťazstvo. Celkovo ako nováčik sme sa vo 4. lige umiestnili na krásnom 3. mieste.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.

BM: Ustekana sobota