Hokejový klub Dukla Senica sa po vydarenej premiérovej sezóne pripravuje na štart ďalšieho ročníka a prišlo k viacerým zmenám, ktoré stoja za pozornosť. A to nielen na súpiske, ale pribudlo aj niekoľko zvučných partnerov, dve nové logá, klubový merch či možnosť zakúpiť si členskú kartu na prípravné zápasy a základnú časť s mnohými ďalšími benefitmi.

foto Timotej Mešťánek

Na súpiske veľa zásadných zmien nenastalo, kostra tímu zostala zachovaná a na ľade sa objaví väčšina opôr z minulého roku. Medzi najzaujímavejšie mená, ktoré počas letnej prestávky pribudli do zostavy, patrí jednoznačne český obranca Ondřej Šmach. Ďalšími posilami v obrane sú Šimon Stríž a Marek Štepanovský. O doplnenie útoku sa postarajú Kristián Rajčák, David Janás, Richard Miščík a Dávid Novosedlík. Brankársky tandem Košut – Barčák doplní mladý gólman z Trenčína, Adam Bednár. Káder na začiatku prípravy tvorí takmer 30 hokejistov, z ktorých tréneri vyberú najlepšiu možnú zostavu pre majstrovské zápasy, tie začnú od októbra. Zmena nastala aj na trénerskom poste, novým hlavným trénerom bude Jozef Krišák, jeho asistentom bude doterajší tréner Martin Ondrovič.

Záhorácke rádio 2024 01

Počas septembra sa uskutoční 5 domácich prípravných zápasov, väčšina z nich proti našim budúcim druholigovým súperom. Pozornosť púta najmä prvý prípravný zápas proti HK Skalica, ktorý sľubuje početnú divácku kulisu aj z tábora súpera. Tento zápas sa uskutoční už tento utorok, 5. 9. o 18:00 na Zimnom štadióne v Senici.

Prípravné zápasy HC Dukla Senica (všetky na Zimnom štadióne v Senici):

  • Utorok 5.9. o 18:00 vs. HK Skalica
  • Sobota 9. 9. o 18:00 vs. HO Hamikovo Hamuliakovo
  • Piatok 15. 9. o 18:00 vs. HK Iskra Partizánske
  • Sobota 23. 9. o 18:00 vs. HK Levice
  • Sobota 30. 9. o 18:00 vs. WEV Eishockey Wiener.

.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

3D filamenty 2023