Futbalisti Smolinského vysoko zdolali Vrádište. Na to by ešte nebolo nič pozoruhodného. No bola to jediná výhra domáceho mužstva v tomto kole.

Rovensko, Letničie, Sekule i Pop. Močidľany doma svojim súperom podľahli, Prietrž proti FK Senica ani nenastúpila.

 

Foto zo zápasu Rovensko – Smrdáky.

 

ObFZ Senica MO 8. liga 5. kolo 

Smolinské – Vrádište 5:0 (2:0)
1. J. Goga, 12., 59. M. Burian, 70. M. Smolinský, 83. D. Celláry, rozh. Vlk, M. Dutka, Škrinár.

Jednoznačná záležitosť domáceho mužstva, ktoré otvorilo skóre už po niekoľkých sekundách zásluhou Jara Gogu. Po necelej štvrťhodinke zvýšil Maťo Burian na polčasových 2:0. Domáci sa akoby uspokojili a v závere polčasu mohli na to doplatiť, no súper svoje šance nevyužil. Keď po prestávke zvýšil Burian na 3:0, hostia rezignovali. Domácim stále futbal chutil, vytvárali si ďalšie šance, z ktorých Mišo Smolinský a Dominik Celláry pridali ďalšie dva góly na konečných 5:0. Až na tretí pokus zabodovalo Smolinské doma naplno a vysokým víťazstvom svojho súpera v tabuľke o skóre predbehlo.

Foto zo zápasu Rovensko – Smrdáky.

Rovensko – Smrdáky 1:2 (1:0)
1. J. Čermák – 53. V. Bôžik, 86. P. Otrísal, rozh. Daniš.

Snaha domácich o prvé víťazstvo začala gólom Čermáka už v 1. min., čo bolo pre nich nádejné. Hoci hosťujúci Švárny o chvíľu trafil brvno a čance mal aj Bôžik, predsa len viac ich mali domáci, najväčšie práve Čermák. A to sa domácim aj vypomstilo. Po prestávke Bôžik vyrovnal a v samom závere Paťo Otrísal strhol víťazstvo na stranu hostí 1:2. Rovensko je aj naďalej bez víťazstva posledné.

Plocha draka Knihy.Zahori

Letničie – Koválov 0:1 (0:0)
75. R. Maca, rozh. Vlk.

Tri kolá nezdolané Letničie akoby si spomenulo, že v minulej sezóne sa pohybovalo na spodných priečkach tabuľky. V priemernom zápase mali domáci výraznú prevahu, no z množstva šancí nevyužili ani jednu. Vysoko efektívni boli hráči hostí, ktorí z minima vyťažili maximum. Jednu z mála šancí využil v 75. min. Roman Maca, ktorý tak rozhodol o zisku troch bodov pre Koválov – 0:1.

 

Pop. Močidlany – Hradište 1:6 (1:3)
22. J. Starý – 8., 44., 69. M. Sadloň, 31. F. Michalička, 80. J. Kršteník, 80. M. Búran, rozh. Polakovič.

Rozhodujúcim článkom pre víťazstvo hostí bol autor hetriku Martin Sadloň. Na jeho úvodný gól ešte odpovedal domáci Jakub Starý, no potom už strieľali góly len hostia. Okrem Sadloňa sa presadili aj Michalička, Kršteník a Búran,

 

Sekule – Kunov 1:2 (0:2)
56. F. Volouch – 4. A. Plott, 45. J. Belohlávek, rozh. Hušek, Polák.

Hosťom vyšiel nielen úvod zápasu, keď sa už vo 4. min. ujali vedenia Plottom, ale aj záver polčasu, keď v nadstavenom čase zvýšil Belohlávek už na 0:4. Sekule sa vrátili do zápasu po hodine hry svojim tradičným strelcom. Fábika v bráne hostí prekonal Filip Volouch – 1:2. V ďalšom priebehu však práve Fábik vytiahol niekoľko výborných zákrokov a tak sa už skóre nemenilo.

 

Prietrž – FK Senica 0:3 kont. Domáca Prietrž zápas popredu vzdala.

Ďalší program – 6. kolo sobota 9.9. o 16 h Hradište – Smolinské, 10.9. o 10 h Kunov – Smrdáky, o 16 h FK Senica – Rovensko, Koválov – Prietrž, Sekule – Pop. Močidlany, Vrádište – Letničie.


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

3D filamenty 2023