Populárne podujatie 7. Záhorácky Októberfest opäť uzavrie Sasinkovu ulicu v Malackách

Piatok (15.9.) prinesie veľkú Oldies párty, ktorá zaháji dvodňový oslavový maratón v srdci mesta.

Pre tých, ktorí si pamätajú časy legendárnych hitov, bude piatkový večer pravou oslavou nostalgie. V sobotu (16.9.) sa však program rozbieha už o 10. hodine ráno a fanúšikovia tradičných záhoráckych tónov sa majú na čo tešiť. Cimbalovka z Levár prinesie tradičný folklór, zatiaľ čo Skalický saxafón vzbudí pocity starých dobrých časov so svojimi legendárnymi hitmi. A samozrejme, ako by to bol Októberfest bez kráľa rock’n’rollu – Malacký Elvis Presley sa postará o svoj tradičný rockový výkon.

Macek Knihy.Zahori

No a tanečníci? Tí sa môžu tešiť na tanečnú ľudovú muziku Borina a nestarnúcu Evu Mazikovú, ktorá aj po rokoch dokáže rozprúdiť krv v žilách svojho publika. Večer sa nesie v rytmoch latinsko-americkej hudby, keď latino Disco párty predstaví DJ Lukas O. Tí, ktorí ešte nebudú mať dosť, sa môžu presunúť na terasu, kde o 23. hodine začne tanečná zábava so skupinou Modex.

Samozrejme, čo by to bol za Októberfest bez chutných pohostení? Desať minipivovarov ponúkne svoje najlepšie výroby. Pre tých, čo preferujú víno, bude k dispozícii niekoľko stánkov s tradičnými vínami, pálenkou a obľúbeným burčiakom. A keď príde hlad? Nebude chýbať tradičný guláš a cigánske pečienky.


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

Lakovanie a Pieskovanie