Štvrtkový večer 14. septembra sa v Kútoch stretnú fanúšikovia modernej slovenskej hudby. V Cuga Clube vystúpi jedna z vychádzajúcich hviezd hudobnej scény – spevák a raper Saul.

Saul, známy člen trapového tria Khans, sa presadil aj ako sólový spevák. V úlohe sólového speváka je poetom, ktorý komunikuje svoje vnútorné rozpoloženie, vrátane pocitu outsiderstva a hľadania miesta vo svete poznačenom večierkami, známosťami, láskami a dlhými prebdenými nocami. Jeho album z roku 2020 “Niekde v oblakoch” poslucháčov prenáša do sveta plného hľadania, snov a emočnej hlbiny, ktorý sa nesie v letargii a introspektívnom poňatí skutočnosti.

Macek Knihy.Zahori

Charakter jeho tvorby dotvára silný syntetizátorový zvuk, ktorý poslucháčovi vytvára pocit vzlietnutia nad všedným a telesným. Jeho produkcie majú magickú schopnosť preniesť poslucháča do inej dimenzie a pritom ho nechať vnímať krásu okamihu.

Ak nechcete Saulovo vystúpenie minúť, nezabudnite si zakúpiť vstupenky v predpredaji na tootoot.fm. Počet vstupeniek je obmedzený, a tak neváhajte príliš dlho.


.
Toto je čítané

Práce na rozšírení Baťovho kanála napredujú, v Skalici otvoria sezónu 1. mája

Plavebná sezóna sa na Baťovom kanáli v Skalici otvorí už 1. mája.…

3D filamenty 2023