Po 3. kole hokejbalovej extraligy ostalo v súťaži bez straty bodu už len jediné mužstvo – strieborný tím uplynulej sezóny Hokejmarket Skalica. Záhoráci si v sobotu (23.9.) doma poradili so súperom z Nitry, a to napriek tomu, že dvakrát museli doháňať náskok súpera.

Hokejmarket Skalica – Rytieri Nitra 5:3 (2:2, 1:1, 2:0)

Góly: 5. M. Šte- panovský, 15. M. Lukačovič, 22., 37. J. Martinusik, 40. Marek Pobuda – 7. Štefanka, 11. Gugh, 16. Gajdoš.
Vylúčenia: 1:0 na 2 min.
Presilovky a oslabenia: 0:0
Rozhodovali: Hozák, Neczli

Hokejmarket: Kučera – Sobol, Čulen, Martinusik, Štefek, Olejník – P. Janáč, Rábek, Válik, Krýdl, Fraňo – Štepanovský, Miklík, Válek, Lukačovič, Pobuda.

Domáci boli favoritom, a hoci sa v zápase ujali vedenia gólom Mareka Štepanovského, nič ľahkého ich nečakalo. Hostia dokázali otočiť stav vo svoj prospech, keď Kučeru prekonali Štefanka a Gugh: 1:2. Skaličania však mali odpoveď pripravenú a 15 sekúnd pred sirénou vyrovnal Martin Lukačovič na 2:2.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Z 2. tretiny neubehla ani minúta a hostia opäť vyhrávali po góle Gajdoša: 2:3. Potom už prevzali réžiu zápasu naplno Záhoráci: k útoku zavelil trojnásobný majster sveta Jaro Martinusík, ktorý najprv vyrovnal na 3:3 a v záverečnej tretine posadil Hokejmarket na víťazného koňa: 4:3. Aj za tohto stavu Rytieri naďalej hrýzli, a tak diváci sledovali vynikajúci hokejbal. Gólovú poistku na 5:3 pridal v 40. min. Marek Pobuda a Hokejmarket sa mohol spolu so svojimi fanúšikmi aj do tretice tešiť z plného bodového zisku.

Ďalšie výsledky 3. kola: Pruské – Ružinov 0:3, Košice – Vrútky 6:1, Poprad – LG Bratislava 2:4, Vranov – Považská Bystrica odložili.

zdtoj hokejbal.sk

Program: 30. 9. Vrútky – Skalica, 1.10. Skalica – Poprad (13.00)


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

Trnavské rádio Tak akorát 2024