Na kurtoch Tenisového klubu Senica sa odohral finálový turnaj Detskej záhoráckej tenisovej tour pre rok 2023. Tenisová tour pozostávala z turnajov v Holíči, Skalici, Moravskom Sv. Jáne a v Senici.

Kategória Green

Zúčastnilo sa na nej spolu 91 detí. Na záverečný finálový turnaj sa prebojovalo 24 detí, z TC Mery Holíč ich bolo 9, z Moravského Sv.Jána 5, z AŠK Skalica 4, z TK Senica a TK 77 Skalica po 3. Turnaj pozostával z troch kategórií,  ktoré majú názvy podľa farby loptičiek, s ktorými sa hrajú – Red (pre deti U8), Orange (U9), Green (U10).

Malacké pohľady Knihy.Zahori

V kategórii Red vo finále domácich hráčov vyhral Jerguš Čepka s Tobiasom Danielom, do semifinále sa prebojovali aj Maxim Černák (Mor. Sv. Ján) a Sandra Šarová (Holíč).

V kategórii Orange vyhral v holíčskom finále Richard Seršeň s Juliou Holečkovou, v semifinále boli ešte Adam Kolodej (Holíč) a Matúš Tomík (AŠK Skalica).

V najstaršej kategórii Green vyhrala vo finále Editka Bartošková (Senica) s Alanom Riškom, v semifinálových boli ešte Linda Rodková a Oliver Krajčír (všetci MSJ). Mladým senickým tenistom sa podarilo obhájiť dva triumfy z minulého ročníka v Skalici.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

Lakovanie a Pieskovanie