Prinášame futbalové výsledky a komentáre z víkendu.

Prípravka : TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – TJ Borský Mikuláš 0:10
Citeľné oslabenie a jednoznačné súperovo prvenstvo v súťaži prerušilo nádhernú šnúru víťazných zápasov. Aj napriek prehre sa naši najmenší nemajú začo hanbiť, hrajú spolu len pár týždňov a dokázali uhrať naozaj krásne zápasy. Tešíme sa na novú sezónu kde čakáme, že predvedú pekný futbal.

Mladší žiaci : FK Štúrovo – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:3
Prvé víťazstvo dalo na seba čakať až do posledného kola súťaže II. Ligy ZsFZ. Zápas plný zvratov prekvapil súpera a potešil oko trénerov a srdcia hráčov. Kto videl posledných 7 minút videl celý zápas. Iniciatívu prevzali naši už v prvej polovici zápasu a do kabín sme išli s najtesnejším náskokom, ktorý zabezpečil Adam Velický. Po polčase sa sily vyrovnali a súper v 54 minúte nielen že vyrovnal ale o pár minút zvýšil stav na 2:1. Naši však zaťali zuby a sólovou akciou z vlastnej polovice Andrej Kafka opäť vyrovnala stav zápasu. Tlak na súpera bol tak veľký, že víťazný gól na seba nedal dlho čakať a minútu pred koncom zvýšil Adam Vrablic na 3:2. Zápas sa takto aj ukončil a veľká radosť chlapcov bola zavŕšením celej sezóny.

Starší žiaci : FK Štúrovo – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1
Nedisciplinovanosť a zlý prístup už pred zápasom sa podpísal nielen na hru ale aj výsledok. Nie je možné aby zranený hráči museli nastúpiť do základu, pretože na lavičke okrem trénerov nebol nik. „Veľká vďaka chlapcom, ktorí neprišli“. V úvode zápasu boli tréneri nútený striedať brankára s útočníkom, ktorý ledva došľapával na nedoliečený členok. Prvý gól snáď aj nemusel byť. Paradoxne je nutné pochváliť Olivera, ktorý súperom robil problémy. Cez polčas si chlapci vstúpili do svedomia a bolo to vidieť na ihrisku sila a chuť po víťazstve rástla a nádherne ju spečatil Lukáš Kadlíček, ktorý prízemnou strelou vysokému brankárovi nedal šancu. To bolo ešte 13 minút do konca, ktoré súper prežil so šťastím bez ďalších gólov. Škoda nepremenených šancí v tak výraznom tlaku na súpera. Ukončenie sezóny mohlo byť o to krajšie.

Dorast : Križovany – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:2 (1:2)
Na začiatku zápasu sme síce držali taktovku my, ale súper dal prvý gól. To našich chlapcov prinútilo sa viac koncentrovať a odpoveďou bol vyrovnávajúci gól Andreja Lorenca. V prvej polovici sme ešte zvýšili stav opäť Andrejom z penalty. No po polčase akoby sa chlapci na futbal vykašľali. Súper dvomi rýchlymi gólmi zabezpečil víťazstvo v svoj prospech.

Muži: Križovany – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 6:3 (3:2)
Výsledok ako na hokeji. Dobré chvíľky striedali zlé. Prvý gól sme strelili my (Denis Bolf), dokonca prvý polčas sme jasne dominovali (na 2:1 Marek Emrich) a bol to súper, ktorý musel doťahovať. Naša nedisciplinovanosť v obrane na súpera z čela tabuľky bola vodou na mlyn. A tak sa nám stalo v druhom polčase osudným, že za 15 minút sme dostali 4 góly a bolo po zápase. V závere sme už len znížili tretím gólom (Jaro Bolf) na konečný výsledok. Škoda zápasov ktoré, akoby cez kopirák, stále hráme rovnako a nevieme sa z vlastných chýb poučiť.

Poradie Klub Body
1 Holíč 63
2 Horné Obdokovce 63
3 Križovany 57
4 Veľké Kostoľany 53
5 Krakovany 50
6 Hlohovec 47
7 Trebatice 47
8 Radošina 44
9 Moravský sv. Ján 42
10 Kúty 37
11 Smolenice 35
12 Borský Mikuláš 32
13 Šaštín 31
14 Petrova Ves 28
15 Jacovce 24
16 Prašice 18

Komentáre pripravil Michal Bordiga.

Muži: Dubovce – FC Sekule 2:1 (2:0)

Posledný zápas sezóny sme odohrali v značne oklieštenej zostave, keďže z rôznych príčin nemohla hrať takmer polovica základnej jednástky. Veľké oči sme teda pred zápasom nemali. Nakoniec sa ale odohral z oboch strán slušný a celkom zaujímavý zápas, pri troške šťastia sme mohli minimálne remízu dosiahnuť. Snažili sme sa hrať kombinačne, čo sa nám aj darilo. Celkovo to nebol z našej strany vôbec zlý výkon. Keby sme hrali v trošku lepšej zostave, verím, že by sme neprehrali… Ale na keby sa nehrá, takže nie je očom… Musíme sa cez prestávku trošku skonsolidovať, doliečiť zranenia a do novej sezóny nabehnúť v lepšej forme.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Poradie Klub Body
1 TJ Chvojničan Radošovce 61
2 TJ Družstevník Koválov 60
3 TJ Tatran Jablonica 51
4 TJ Družstevník Mokrý Háj 47
5 FK Oreské 46
6 Baník Brodské 46
7 FK Cerová 44
8 TJ KERKO Šajdíkové Humence 44
9 TJ Slovan Dubovce 41
10 FC HOTELING Sekule 40
11 TJ Družstevník Smolinské 39
12 FC Rybky 35
13 TJ Družstevník Hlboké 35
14 TJ Družstevník Popudinské Močidlany 30
15 TJ Spartak Stráže 29
16 TJ Družstevník Lakšárska Nová Ves 23

Prípravka: Kopčany – Kúty 1:4
Góly Kúty: Mráz Martin, Komorný Tomáš, Pavliš Dárius, Daniel Patrik

Mladší žiaci: Kúty – DAC Dunajská Streda B  0:7

Starší žiaci: Kúty – DAC Dunajská Streda B  0:1

Dorast mal voľno, nakoľko sa Smolenice odhlásili.

Muži B: Kúty B – Śtefanov (zápas sa odohral na ihrisku v Letničí) 3:0
kontumacne – v 65´zápasu, po strelení gólu domácich na 4:1 (góly Kúty: Andrej Ondriska, Jakub Madunický, Michal Stupavský, Milan Puškáč / vlastný) , brankár hostí sa rozbehol do stredu ihriska a silným úderom zozadu vrazil do hlavného rozhodcu. Hlavný rozhodca následne ukončil stretnutie. Hneď po odpískaní konca stretnutia do hlavného rozhodcu vrazil rukami aj hráč hostí č. 2. Pri odchode z ihriska kopol nohou do kolena asistenta rozhodcu tréner hostí.

Muži: Kúty – Jacovce 2:1
Góly Kúty: Andrej Smolinský, David Jakubec

Pripravila Martina Poláková.


.
Toto je čítané

Záhorí.sk prináša správy z vašej ulice už 20 rokov

Všetko začalo 19. mája 2004 prvým postom na blogovacej platforme Blogger. Prvé…

20 rokov