Prvú novembrovú nedeľu (5.11.) príde do Malackého kina festival Hudba sveta 2023. Milovníci hudby budú môcť zažiť rôzne kultúrne výrazy z celého sveta, vrátane hudobných nástrojov, tanca a mnoho viac. Je to príležitosť zabubnovať, zatancovať a načerpať novú pozitívnu energiu.

Program festivalu

  • Rickard Persson (SWE): Švédsky hudobník a motivátor, ktorý je známy svojou jedinečnou technikou hrania na gitare jednou rukou a výrazným hlasom. Získal slávu svojím účinkovaním v šou Česko-Slovensko má talent a Švédsko má talent.
  • Samudra (SK): Skupina, ktorá kombinuje hudobné štýly z Indie, prinášajúc do nášho regiónu bohatú a hlbokú indickú kultúru.
  • Bubnovanie v kruhu (SK): Hudobná škola, ktorá vedie Ján Petrovič. Na koncerte v Malackách sa stretnú jeho študenti a hostia z rôznych miest.
  • Bhumika Dance School (SK): Bratislavská tanečná škola orientovaná na výuku orientálnych tancov. Na festivale predstavia tance ako FCBD Style Belly Dance s indickou štylizáciou, Indian Fusion Belly Dance a Bollywood Dance.
  • RAVI KANT BHUTANI (IND): Indický jogín žijúci na Slovensku. Na festivale vás naučí prebudiť vnútornú energiu a pocítiť sa dobre.
Macek Knihy.Zahori

Vstupenky si môžete zakúpiť v online predpredaji za 5 EUR alebo za 7 EUR na mieste. Pre deti do 15 rokov, ZŤP a dôchodcovia je vstupné 3 EUR a deti do 6 rokov majú vstup zadarmo.

Festival je organizovaný Občianskym združením UV o.z. a podporuje ho mesto Malacky, MCK Malacky a svetbubnov.sk. O občerstvenie sa postarajú dievčatá z Ťuli a Ťuli.


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

Lakovanie a Pieskovanie