Senickí policajti stíhajú za jazdu pod vplyvom alkoholu 47-ročného vodiča, ktorý mal na ceste medzi obcou Petrova Ves a mestom Gbely zísť vpravo mimo cestu a naraziť do oplotenia obory. Informuje o tom policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

ilustračné foto

Vodič nafúkal 1,27 promile a pri opakovanej dychovej skúške dokonca 2,04 promile. Polícia ho rieši v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. “Pri nehode sa zranil a musel byť prevezený do skalickej nemocnice,” informuje hovorkyňa.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Policajti cez víkend zistili alkohol aj u 37-ročného Srba (1,04 promile), 36-ročného Rumuna (1,13 promile) a 63-ročného Záhoráka (1,33 promile), ktorý sa prišiel sám udať na políciu v meste Šaštín Stráže.

Polícia opätovne upozorňuje vodičov, že jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale aj životy všetkých ostatných na cestách. “Navyše v prípade, ak nafúkajú viac ako 1 promile, dopustia sa tak trestného činu, za ktorý si môžu posedieť za mrežami väznice až 1 rok. Myslite na možné dôsledky svojho konania a opití za volant nikdy nesadajte!” upozorňuje hovorkyňa.


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

Trnavské rádio Tak akorát 2024