Footgolfový Klub Malacky má za sebou prvú sezónu, ktorú sa nedá hodnotiť inak ako pozitívne. Hráči sa zúčastnili na viacerých slovenských aj na zahraničných turnajoch. Výborných výsledkov bolo viac, avšak najlepší dosiahol Alex Hyža, ktorý sa stal vicemajstrom Slovenska v kategórii junior do 16 rokov.

Vyvrcholením sezóny bol trojdňový medzinárodný turnaj Slovak Open 500. Na ihrisku Black River Golf Resort Bernolákovo malacký klub zastupovalo 5 hráčov: Martin  Klas, Martin Lenner, Roman Sirota, Natália Čermáková a Alex Hyža. Najlepšie sa umiestnil Alex, ktorý v kategórii junior do 16 rokov obsadil krásnu striebornú pozíciu.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Počas sezóny sa turnaje delili do dvoch súťaží, Slovak Tour a Slovak Cup. V súťaži Slovak Cup sa najlepšie umiestnili R. Sirota (3. miesto v kategórii amatér), N. Čermáková (-3. miesto v kategórii ženy) a A. Hyža (3. miesto v kategórii junior do 16 rokov). V súťaži Slovak Tour sa Alex umiestnil na celkovom 2. mieste, čím sa stal vicemajstrom Slovenska v kategórii junior do 16 rokov.

Footgolfový Klub Malacky – informovalo mesto Malacky na svojom webe.


.
Toto je čítané

Turistický pochod Hasprúnska 10, 20, 23, 50

Pre milovníkov turistiky máme tipy na populárne podujatia Hasprúnska 10, 20, 23,…

BM Salon EV