Nenechajte si ujsť deň plný akcie a zábavy. Už 11. novembra sa v bratislavskom nákupno-zábavnom centre Bory Mall uskutoční Hráčsky deň. Tešiť sa môžete na známe mená ako Oskar Barami, Fifqo. Zavíta k nám aj Jovinečko. Okrem toho vás čaká kopec aktivít a tiež Majstrovstvá Slovenska v FC24. Tak príďte za nami!

foto Yvents.sk

Deň ako stvorený pre všetkých milovníkov počítačových a PlayStation hier. To je podujatie Hráčsky deň, ktoré pre vás naplno pripravujeme. Počas celého dňa vás priamo v Bory Mall na námestí v pasáži vtiahneme do deja a úžasnej atmosféry virtuálneho sveta.

Jovinečko v Bory Mall?

Poďte sa spolu s nami zabaviť a stretnúť známych influencerov Oskar Barami, Fifqo či Jovinečko. Môžete si odniesť autogram, spoločnú fotku alebo sa len tak porozprávať a, samozrejme, sa poriadne zasmiať.

Podujatie odštartujeme Majstrovstvami Slovenska v obľúbenej novej verzii FC24. Hráči si zmerajú svoje sily a my budete v napätí sledovať, kto sa stane víťazom. Prídete ich podporiť? Budú to poriadne nervy.

foto Yvents.sk

 Ktorú hru si vyberiete?

Herný svet si môžete vyskúšať na vlastnej koži. Dostupná bude virtuálna realita, herná zóna od YGames, kde si budete môcť zahrať rôzne hry od výmyslu sveta. Určite tam nájdete tú svoju. Tak nám príďte ukázať váš talent. Notebooky, PS5, Nintendo, to všetko bude pripravené len a len pre vás. Predviesť nám môžete aj svoje tanečné schopnosti v zóne Just Dance. Nezabudnite, vstup je zadarmo. Tento deň si zamilujú nielen deti, ale na svoje časy si zaspomínajú aj rodičia. Tešíme sa na vás 11. novembra v Bory Mall!

Viac na borymall.sk

foto Yvents.sk

.

Trnavské rádio Tak akorát 2024