V druhom zápase po sebe nedokázali futbalisti Nafty Gbely streliť na vlastnom trávniku ani jeden gól a z posledných troch domácich zápasov získali iba jediný bod. Na víťazstvo čakajú od 10. septembra, kedy zdolali v 6. kole doma Levice 3:0.

Foto zo zápasu Gbely - Trenč. Stankovce 0:0. Trestný kop Caltíka gólom neskončil. Foto: Ján Bolebruch.
Foto zo zápasu Gbely – Trenč. Stankovce 0:0. Trestný kop Caltíka gólom neskončil. Foto: Ján Bolebruch.

ZsFZ MR Hummel 4. liga 13. kolo
NAFTA GBELY – TRENČ. STANKOVCE 0:0
Rozh. Mészáros, Palkovič, Fodor. ŽK 0:0.
Gbely: P. Pavas – M. Žáček, M. Rosa, D. Caltík, R. Kleiber, N. Mihál, M. Kosorin, T. Knap, D. Smolinský, M. Horváth, D. Nemec tréner Adam Ambra.

Domáci futbalisti ťahali pre stretnutím s Trenčianskými Stankovcami nepríjemnú sériu šiestich zápasov bez výhry. Na domácom trávniku bol ich jediným cieľom prerušiť túto sériu a konečne si pripísať do tabuľky tri body. Snahu im uprieť nemožno, no ich strelci si zabudli obuť strelecké kopačky. Obrana hostí na čele s brankárom Zemanovičom pracovala ako dobre namazaný stroj a nedovolila domácim hráčom radosť z gólu. A keďže sa to isté dá povedať aj o obrannej formácii domáceho mužstva na čele s brankárom Petrom Ravasom, zápas sa zákonite skončil nepopulárnou bezgólovou remízou 0:0.

Macek Knihy.Zahori
Gbely tak sériu bez víťazstva natiahli už na 7 zápasov. V nasledujúcom kole cestujú na ihrisko posledných Kozároviec. Podarí sa im túto sériu ukončiť na ihrisku súpera ?

Ďalšie výsledky: Hurbanovo – Trstice 4:2, J. Bohunice – Nové Zámky 1:4, Trebatice – Prievidza 0:3, Pata – Kozárovce 4:0, Gabčíkovo – Led. Rovne 3:2, Levice – Imeľ 1:3, FC ViOn B – Boleráz 1:1.

 


Dohrávka: Led. Rovne – J. Bohunice 1.11.

Ďalší program: 14. kolo nedeľa 5.11. o 13.30 hod. Kozárovce – Gbely.

 


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

3D filamenty 2023