Piatkový podvečer bude už od tohto týždňa patriť novej relácii. Päť minút pred osemnástou prinesie do Trnavského rádia čerstvý vietor nová relácia Týždeň končí, víkend začína.

„Poslucháčov naladíme na emóciu, ktorá ich sprevádzala mladosťou. Na víkend sa tešil každý, v uplynulých dekádach však bol život akýsi bezstarostnejší. A práve o hudbe z rokov 90-tych a mileniálok – aj o tej tanečnej, bude piatková novinka,“ hovorí programová riaditeľka Trnavského rádia Nikola Kaňuková.

Trojhodinový program nezabúda ani na vodičov, ktorí vyrážajú na víkendové cesty a prináša čerstvý dopravný servis každú pol hodinu. Teda tak, ako sú poslucháči Trnavského rádia zvyknutí.

Plocha draka Knihy.Zahori

Piatková relácia si vypožičala názov z pravidelnej piatkovej „hymny“ – „Týden končí, víkend začína“, ktorou Trnavské rádio končí piatkovú rannú šou. Novinku bude moderovať čerstvá posila Trnavského rádia, moderátor Adam Puvák.

„Tešíme sa, že Adam prinesie do Trnavského rádia okrem hitov rokov minulých aj príjemnú komunikáciu s poslucháčmi, vlastné témy a hlavne pohodu, ktorú chce mať na konci pracovného týždňa každý z nás,“ dodáva Nikol Kaňuková.

Trnavské rádio naladíte v Holíči a okolí na 106,0 MHz
Trnavské rádio naladíte v Holíči a okolí na 106,0 MHz

Týždeň končí, víkend začína v Trnavskom rádiu vždy v piatok päť minút pred 18. hodinou.


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

3D filamenty 2023