Do Malackého kina zavíta už túto nedeľu (5.11.) o 16:00  originálny festival Hudba Sveta, ktorý Vám prinesie dobrú energiu, hudbu a tance z rôznych kútov sveta.

Bhumika Dance School (SK)

Bubnovanie v kruhu (SK)

Bubnovanie v kruhu je hudobný projekt Ján Petroviča – profesionálneho hudobníka z Malaciek, ktorý vyhľadáva a vyrába autentické hudobné nástroje, spája ľudí do kruhov a učí ich bubnovať a uvoľniť sa.

Na tomto špeciálnom  koncerte budete mať možnosť vidieť 45 členný orchester pozostávajúci z jeho študentov a hostí, ktorý budú hrať na hudobných nástrojoch z rôznych kútov sveta.  Záver koncertu bude patriť spoločnej bubnovačke a tancovačke, do ktorej sa bude môcť zapojiť aj Vy.

Rickard Persson (SWE)

Švédsky hudobník a motivátor, ktorý je známy svojou jedinečnou technikou hrania na gitare jednou rukou a výrazným hlasom.

Po tom, čo vo svojom skoršom živote pri nehode takmer úplne prišiel o zrak a prsty na rukách, zistil, že hudba je preňho najdôležitejší prostriedok na nevzdávanie sa.

Rickard má veľké srdce, pokoru a je veľký motivátor. Chodí po svete, so svojou hudbou a učí ľudí ako sa mať výborne.

Stal slávnym vďaka úspešnému vystupovaniu v show Česko-Slovenku má talent a Švédsko má talent.

Samudra (SK)

Hudba inšpirovaná Indiou, obohatí poslucháča o nové rytmy a melódie.

Tak, ako sa v mori stretáva množstvo riek, aj Samudra kombinuje rôzne hudobné štýly a nástroje. Základom je rytmus, hraný na tradičné indické bubny tzv.tabla a piesne prevažne v jazykoch Sanskrit, Hindi a Marathi. Spolu s ďalšími nástrojmi z celého sveta a hudobníkmi, ktorí vyrastali na folku, folklóre, zborovom speve a world music, vzniká fúzia, ktorá je pre našinca blízka, zároveň mu však predstaví kúsok z veľmi hlbokej a bohatej indickej kultúry.

Bhumika Dance School (SK)

Bhumika Dance School tančná škola, ktoré predstavuje  most k vzdialeným orientálnym kultúram a domorodým kmeňom. Je oslavou rozmanitosti. Výsledkom je často fantastická fúzia starobylého a

moderného, ktorá nie jednému divákovi dokáže zatajiť dych a skrz tanečnú exkurziu preniesť do vzdialených orientálnych krajov.

RAVI KANT BHUTANI (IND)

Ravi je Indický Sahadža jogín, ktorý žije už 25 rokov na Slovensku.

Na festivale Vás naučí ako prebudiť svoju vnútornú energiu a naučí Vás ako s cítiť dobre kedykoľvek a kdekoľvek.

Vstupenky si môžete zakúpiť v online predpredaji za 5 EUR alebo za 7 EUR na mieste. Pre deti do 15 rokov, ZŤP a dôchodcovia je vstupné 3 EUR a deti do 6 rokov majú vstup zadarmo.

Festival je organizovaný Občianskym združením UV o.z. a podporuje ho mesto Malacky, MCK Malacky a svetbubnov.sk O občerstvenie sa postarajú dievčatá z Ťuli A Ťuli.

Ďalej: Podrobnejšie informácie nájdete na webe svetbubnov.sk ↵


.
Toto je čítané

Krojová hodová zábava v Borskom Svätom Jure

Záujemcovia o tradičnú kultúru sú pozvaní na krojovú hodovú zábavu, ktorá sa…

Lakovanie a Pieskovanie