Po pevnom a zdravom tele túži každá z nás. Cesta za pevnou postavou je však tŕnistá, s množstvom nástrah a plná odriekania. Pekná postava totiž ide ruka v ruke so zdravým jedlom a dostatkom pohybu. Dokonca, aj napriek tomu, že dodržiavate všetky zásady zdravého životného štýlu sa postupne okolo 30 roku života z tela začína vytrácať kolagén a vaša pokožka stráca pružnosť a pevnosť.

Ako sa z tela vytráca kolagén a čo to spôsobuje?

Kolagén je základná bielkovina, ktorá tvorí a podporuje štruktúru pokožky a tkanív. Po 30-tke sa jeho produkcia postupne znižuje, čo sa prirodzene prejavuje na pokožke. Medzi základné prejavy patrí strata elasticity a tvorba vrások. Zároveň so stratou kolagénu súvisí i strata hydratácie, ktorá spôsobuje suchosť či šupinatosť pokožky.

Strata elasticity je viditeľný problém

Nízka hladina kolagénu sa prejavuje na vašom tele i pokožke. S ubúdajúcim kolagénom prichádzajú vrásky, nahromadený tuk, strie, celulitída a vytráca sa pevnosť v oblasti poprsia, rúk, stehien či brucha.

Pevné telo na dosah

 V dnešnej dobe máme šťastie, že moderné technológie postupujú míľovými krokmi a prinášajú nám moderné riešenia aj na stratu kolagénu. Jedným z týchto riešení je neinvazívne ošetrenie  prístrojom EVOlution 3, ktoré môžeme podstúpiť i v Senici, v salóne krásy HB CENTER.

Neinvazívne ošetrenie je bezbolestné, z časti nahrádza chirurgické zákroky a výsledky môžete pozorovať už po prvej návšteve. Prístroj EVOlution 3 využíva 3 rôzne typy energie.  Vysokofrekvenčný prúd redukuje tuky, celulitídu a strie. Mikroprúd regeneruje staré tkanivá a infračervené svetlo zlepšuje činnosť buniek.

Neinvazívna liposukcia, odstránenie strií, celulitídy a lifting poprsia

Salón krásy ponúka rôzne ošetrenia, prostredníctvom ktorých ženám pomáha k vytúženej postave a odstrániť nedokonalosti.

  • Modelovanie postavy s neinvazívnou liposukciou
  • Odstránenie celulitídy a zlepšenie vzhľadu strií
  • Mikrolifting poprsia a dekoltu
  • Spevnenie svalov rúk, brucha, zadku a stehien
  • Tvarovanie nôh, zadočku, rúk a brucha
  • Zlepšenie pružnosti pokožky
  • Regenerácia buniek a omladenie pokožky

V porovnaní s bežnou liposukciou, ktorá je sprevádzaná nežiaducimi účinkami ako sú dlhá rekonvalescencia, opuchy či modriny, bolesťou a vysokou cenou je toto ošetrenie bezbolestné a cenovo výhodné.

Dajte šancu mladistvej pokožke

Konzultácie v HB CENTER sú bezplatné, a tak sa na základe odporúčaní odborníka môžete rozhodnúť pre optimálny pomer ošetrení. Kontaktovať salón HB CENTER môžete na ich webe cez formulár alebo mailový či telefonický kontakt.

Darujte krásu

Aktuálne môžete v salóne krásy získať i darčekové poukážky v rôznych hodnotách, teda ak premýšľate, ako potešiť ženu pod stromček, siahnite po funkčnom darčeku, ktorý zaručene poteší.


.

Trnavské rádio Tak akorát 2024