Holíčania nastúpili na svoj ďalší domáci zápas proti súperovi z Ivanky pri Dunaji, ktorý v priebežnej tabuľke figuroval na 1. mieste. Družstvu z Holíča pritom chýbali v zostave z rôznych príčin až štyria hráči.

Ilustračné foto

Na úvod prvej štvrtiny sa ujali vedenia hráči z Ivanky pri Dunaji. Svoje vedenie si prakticky držali počas celého prvého dejstva. Holíčanom robila problém najmä obranná fáza hry, kedže dovolovali súperovi skórovať bez väčšej námahy.

V druhom dejstve začali Holíčania zlepšovať svoju obrannú hru, čo sa následne odzrkadlilo v znížení manka na polčasový rozdiel troch bodov. Rozhodla o tom najmä šnúra 9-tich bodov v posledných dvoch minútach druhej štvrtiny.
V tretej štvrtine sa podarilo Holíčanom získať vedenie na svoju stranu. Aj v tomto prípade sa to podarilo v posledných dvoch minútach tretej štvrtiny šnúrou 10-tich bodov.

Macek Knihy.Zahori

Posledná štvrtina bola z obidvoch strán veľmi vyrovnaná. Holíčanom sa podarilo ku koncu zápasu vybudovať 4-bodový náskok, no následnými dvomi stratami a premenenými protiútokmi súpera o neho prišli, a dokonca prehrávali o jeden bod. Posledný útok sa však domácim vydaril, keď sa 3 sekúndy pred koncom premenil pokus zpod koša, ktorý im po záverečnom klaksóne zabezpečil cenný skalp doteraz neporazeného súpera z Ivanky pri Dunaji.

 

MŠK BO Holíč – BK Klokani Ivanka pri Dunaji 76:75 (polčas 39 : 42)
Body + zostava Holíč: Hanusek 24, Jaborník 24, Mlynek 10, Pukančík 8, Snopko 7, Kubinec 2, Kvoček 1, Chrenka
Tréner: Marenčík Ľ.

 25.11.2023 odohraje MŠK BO Holíč ďalší domáci zápas so súperom z Partizánskeho


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci v Bratislave tesne prehrali

Hráči HC Záhoráci Stupava/Malacky siahali v 2. kole Ligového pohára o 5. až 8.…

3D filamenty 2023